Még egy hét van a Véndiáktalálkozóig
Utoljára módositva: 2019-07-05 09:38:45

Idén huszonnyolcadik alkalommal tartják meg Szatmárnémetiben az iskolai emlékek felelevenítésének és a nagy találkozásoknak az ünnepét, a Véndiáktalálkozót. A rendezvény programja már összeállt, a szervezők pedig közzé is tették a programtervet nagy vonalakban — a részletes programot pedig ígéretük szerint a találkozó hetének elején hozzák nyilvánosságra.

Július 12-én, pénteken 18 órakor a Kölcsey Ferenc Főgimnázium jelenlegi épületének előterében koszorúzzák meg az elhunyt tanárok és diáktársak emlékére állított In Memoriam-táblát, majd 19 órakor kezdődik a megnyitógála a Dinu Lipatti Filharmónia nagytermében. A kultúra iránt érdeklődők mellett a sportrajongók, elsősorban a motorsport rajongói számára is kötelező lesz ez a program, ugyanis a hagyományokhoz híven egy újabb szatmári élsportoló tart majd élménybeszámolót a nyitóbeszédeket, szavalatokat követően. Gyenes Emánuellel, a szatmári Dakar-hőssel Pesek Attila sportújságíró beszélget majd a versenyek során átélt kalandokról.

Szombaton, július 13-án 10 órakor gyülekeznek majd a véndiákok a Szatmárnémeti Református Gimnáziumban, a becsengetést követően pedig 11 órától kezdődik a kerek évfordulós érettségi találkozós osztályok bevonulása, illetve hangzanak majd el a köszöntők. Idén is kiállítás nyílik, illetve könyvbemutatók is lesznek az iskola tornatermében az udvaron tartott programokat követően.

A délutáni véndiákbuli 19 órakor kezdődik, és előreláthatóan éjfélig fog tartani.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 26.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...