Még egy meccs a Liga 3-ig
Utoljára módositva: 2019-06-21 14:42:44

Szombaton Óradnán rendezik a harmadik vonal osztályzójának a visszavágóját. A Szatmárnémeti VSK Olimpia öt gólos előnnyel várja a meccset.

A Liga 3-as osztályzó visszavágójára utazik szombaton a Szatmárnémeti VSK Olimpia labdarúgócsapata, és a múlt hévégi hazai 5–0 után hatalmas meglepetés lenne, ha Ritli Zoltán edző legénysége elbukná a párharcot.

Mint ismeretes, Beszterce-Naszód megye bajnoka, az Óradnai Minerul nem bizonyult osztályzóra méltó ellenfélnek: hiába a gólerős Boldiș-fivérek (akik ketten 64 gólt rúgtak az elmúlt idényben), a piros mezes „bányászok” egyáltalán nem veszélyeztették Curileac kapuját.

Azt Ritli is elismerte, nem nyaralni mennek Óradnára, hiszen nem szeretné a meglepetést, ezért várhatóan nem kíméli ma sem legjobbjait. Az ünneplést csak a a rendes játékidő lefújása után kezdik, hiszen a szatmári csapat másfél év kihagyás után visszatér a divíziós bajnokságban.

Az FC Olimpia 2018 telén szűnt meg azután, hogy a Szatmár Megyei Tanács megvonta támogatását az akkor még a második vonalban szereplő klubtól. Nyáron viszont megalakította labdarúgó szakosztályát a Városi Sportklub, amely ezzel a névvel nevezett a Liga 4-be, és egyetlen vereséggel megnyerte a bajnokságot (az Olimpia megnevezés egyelőre nem hivatalos). A focicsapat megőrizte az Olimpia sárga-kék színét, Fogel László klubelnöke pedig korábban azt mondta, hogy a gárda felveszi hivatalosan az Olimpia elnevezést is, amint feljutnak a Liga 3-ba.

Az Óradnai Minerul – Szatmárnémeti VSK Olimpia mérkőzés 17.30 órakor kezdődik.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:35
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...