Még lehet jelentkezni a MADISZ-táborokba
Utoljára módositva: 2014-07-02 13:17:19

A Szatmárnémeti Magyar Demokrata Ifjak Szövetsége (MADISZ) az alábbi nyári táborokra várja a 8-15 év közötti gyerekek és fiatalok jelentkezését: Süvöltő Tábor (természetismereti) július 7-13. — Kányaháza, Tekergők Tábor (sport) július 14-20. — Kányaháza, Kézműves és néptánctábor augusztus 4-10. — Hadad, Angol Tábor augusztus 10-17. — Hadad.

A „Süvöltő” természetismereti tábor azoknak a gyerekeknek ajánlott, akik szeretnék a saját szemükkel látni és tapasztalni a természet csodáit, kíváncsiak a természet működésére és készek azokat maguk is átélni csoportos, természetismereti játékok segítségével. A kányaházi tó és környékének felfedezése, terep kirándulások erdőben, mezőn, vízparton, valamint a látottak, tapasztaltak játékos feldolgozása, csapatversenyek, kutató-felfedező tevékenységek várnak a táborlakókra. Szakmai irányítók Márk-Nagy Ágota, drámapedagógus, Kiss Gréta pedagógus, Kiss István, EKE Szatmárnémeti munkatársa. A tábor szakmai programja az EKE-Szatmárnémeti felszerelésével és szakmai segítségével valósul meg.

A Tekergők Tábor Csík Elvira és Molnár Rajmond tornatanárok szakmai irányítása mellett zajlik. Naponta csoportos kerékpározással, staféta és sport játékokkal (ping-pong, tollas, röplabda) illetve kajak-kenu oktatással várják az érdeklődőket. A kajakokat, a kenukat és a mentőmellényeket a Forwild Moments Egyesület biztosítja.

A kányaházi táborok hétfő reggel indulnak és vasárnap reggelivel érnek véget. A tábori résztvevők részvételi díjat fizetnek. A részvételi díj tartalmaz 6 napi étkezést (3 főétkezés és 2 uzsonna naponta), szállást (4 fő/szoba saját tisztálkodási lehetőséggel), oda-vissza utazást, saját kerékpár szállítását-Tekergők Táborba, napi 5 órás kötelező programot (kivétel a strandos nap). Szükséges orvosi igazolás (nem krónikus beteg, nem bőrbeteg és minden kötelező oltást megkapott). Igénybe vehető 2 gyermek esetén 10% kedvezmény a második gyermek után fizetendő díjból. 10 fő iratkozása esetén a 11 fő ingyen vehet részt a táborban.

Jelentkezni a www.madisz.datec.ro honlapon Jelentkezési lap (aktív oldal) kitöltésével lehet.

További információk a 0261-710 810 üzenetrögzítős telefonszámon (név és pontos telefonszám meghagyásával) valamint az alábbi e-mail címen: madisz90@gmail.com lehet valamint személyesen a Szatmárnémeti MADISZ-nál (M. Viteazu utca 10. szám), naponta 18 és 21 óra között.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 24.
Az átlagosnál jobban élvezi ma az élet ajándékait, a szépséget, a finom ízeket, az érzéki örömöket. Használja ki és ossza meg másokkal örömét!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 10 db tojás, só, 6 szelet bacon, 1 ek. mustár, 1 csokor petrezselyemzöld, 8–10 szál snidling, 1 szál ...