Még lehet jelentkezni a MADISZ-táborokba
Utoljára módositva: 2014-07-02 13:17:19

A Szatmárnémeti Magyar Demokrata Ifjak Szövetsége (MADISZ) az alábbi nyári táborokra várja a 8-15 év közötti gyerekek és fiatalok jelentkezését: Süvöltő Tábor (természetismereti) július 7-13. — Kányaháza, Tekergők Tábor (sport) július 14-20. — Kányaháza, Kézműves és néptánctábor augusztus 4-10. — Hadad, Angol Tábor augusztus 10-17. — Hadad.

A „Süvöltő” természetismereti tábor azoknak a gyerekeknek ajánlott, akik szeretnék a saját szemükkel látni és tapasztalni a természet csodáit, kíváncsiak a természet működésére és készek azokat maguk is átélni csoportos, természetismereti játékok segítségével. A kányaházi tó és környékének felfedezése, terep kirándulások erdőben, mezőn, vízparton, valamint a látottak, tapasztaltak játékos feldolgozása, csapatversenyek, kutató-felfedező tevékenységek várnak a táborlakókra. Szakmai irányítók Márk-Nagy Ágota, drámapedagógus, Kiss Gréta pedagógus, Kiss István, EKE Szatmárnémeti munkatársa. A tábor szakmai programja az EKE-Szatmárnémeti felszerelésével és szakmai segítségével valósul meg.

A Tekergők Tábor Csík Elvira és Molnár Rajmond tornatanárok szakmai irányítása mellett zajlik. Naponta csoportos kerékpározással, staféta és sport játékokkal (ping-pong, tollas, röplabda) illetve kajak-kenu oktatással várják az érdeklődőket. A kajakokat, a kenukat és a mentőmellényeket a Forwild Moments Egyesület biztosítja.

A kányaházi táborok hétfő reggel indulnak és vasárnap reggelivel érnek véget. A tábori résztvevők részvételi díjat fizetnek. A részvételi díj tartalmaz 6 napi étkezést (3 főétkezés és 2 uzsonna naponta), szállást (4 fő/szoba saját tisztálkodási lehetőséggel), oda-vissza utazást, saját kerékpár szállítását-Tekergők Táborba, napi 5 órás kötelező programot (kivétel a strandos nap). Szükséges orvosi igazolás (nem krónikus beteg, nem bőrbeteg és minden kötelező oltást megkapott). Igénybe vehető 2 gyermek esetén 10% kedvezmény a második gyermek után fizetendő díjból. 10 fő iratkozása esetén a 11 fő ingyen vehet részt a táborban.

Jelentkezni a www.madisz.datec.ro honlapon Jelentkezési lap (aktív oldal) kitöltésével lehet.

További információk a 0261-710 810 üzenetrögzítős telefonszámon (név és pontos telefonszám meghagyásával) valamint az alábbi e-mail címen: madisz90@gmail.com lehet valamint személyesen a Szatmárnémeti MADISZ-nál (M. Viteazu utca 10. szám), naponta 18 és 21 óra között.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Dzsungel-mentőakció
Ma, 15:00
A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük, akinek egyetlen célja a világon, hogy megsemmisítse a dzsungelt. Hogy a gonosz koalát megállítsák, a kis csapatnak egyesítenie kell minden tudását és erejét, és segítségül kell hívniuk a Bajnokokat, a dzsungel legendás védelmezőit is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 16:55
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 21.
Mindenki barátságos és segítőkész ma Önnel, ami elsősorban kiegyensúlyozott és őszintén érdeklődő kisugárzásának köszönhető.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...