Megérdemelt pihenés következik
Utoljára módositva: 2019-06-14 09:36:15

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium közössége megdolgozott azért, hogy most a jól megérdemelt pihenés következzen — hangzott el az iskola tanévzáróján.

Ünneplőbe öltözött a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium közössége csütörtökön, reggel kilenctől ugyanis az iskolaudvaron köszöntek el a nyár idejére a tanintézménytől a diákok és tanáraik. „Az iskola közössége megdolgozott azért, hogy kiérdemelje a vakációt. Felsorolni is nehéz, mennyi szép eredménnyel öregbítettétek az iskola hírnevét” — mondta Pataki Enikő iskolaigazgató, aki megköszönte a diákok és tanárok felkészítő munkáját, a sportoló diákok szép teljesítményét, a diákszínjátszóknak azt, hogy ismét a diákszínjátszás élvonalába emelték a főgimnáziumot, a diákönkormányzatnak, a KÖFEDISZ-nek pedig az egész évi áldozatos munkáját.

A tanév során a remek eredmények mellett háromszáz diák vett részt kilenc Határtalanul!-pályázatban, félszáz diák járt jutalomkiránduláson. Korábban 99 különdíj talált gazdára az érettségiző fiatalok között a remek eredményeik elismeréséül, a nyolcadikosok 11 jutalmat vehettek át, a tanévzárón pedig 42 különdíjat vehettek át az elmúlt hónapokban kiválóan teljesítő diákok.

„Élvezzétek a nyár minden percét, de legyetek óvatosak, ne bocsátkozzatok felelőtlen kalandokba!” — tanácsolta az oktatási intézmény vezetője a diákoknak, ugyanakkor a kollégák egész éves munkáját sem mulasztotta el megköszönni, feltöltő pihenést kívánva nekik. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanári kara a 2018/2019-es tanévben két nyugalomba vonuló kollégától is búcsúzik, Gál Évától és Filip Zoltántól. „Köszönöm nekik életük munkáját, hiányozni fognak, és visszavárjuk őket” — mondta kissé meghatottan Pataki Enikő.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adományozni ünnepekkor?
Igen, ilyenkor mindig nagyobb hangsúlyt fektetek az adományozásra.
Előfordul, hogy valamely felhívás kapcsán én is adományozok
Ugyanúgy adományzok egész évben
Nem adományozok se ünnepekkor, se máskor
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 10.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...