Megérdemelt pihenés következik
Utoljára módositva: 2019-06-14 09:36:15

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium közössége megdolgozott azért, hogy most a jól megérdemelt pihenés következzen — hangzott el az iskola tanévzáróján.

Ünneplőbe öltözött a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium közössége csütörtökön, reggel kilenctől ugyanis az iskolaudvaron köszöntek el a nyár idejére a tanintézménytől a diákok és tanáraik. „Az iskola közössége megdolgozott azért, hogy kiérdemelje a vakációt. Felsorolni is nehéz, mennyi szép eredménnyel öregbítettétek az iskola hírnevét” — mondta Pataki Enikő iskolaigazgató, aki megköszönte a diákok és tanárok felkészítő munkáját, a sportoló diákok szép teljesítményét, a diákszínjátszóknak azt, hogy ismét a diákszínjátszás élvonalába emelték a főgimnáziumot, a diákönkormányzatnak, a KÖFEDISZ-nek pedig az egész évi áldozatos munkáját.

A tanév során a remek eredmények mellett háromszáz diák vett részt kilenc Határtalanul!-pályázatban, félszáz diák járt jutalomkiránduláson. Korábban 99 különdíj talált gazdára az érettségiző fiatalok között a remek eredményeik elismeréséül, a nyolcadikosok 11 jutalmat vehettek át, a tanévzárón pedig 42 különdíjat vehettek át az elmúlt hónapokban kiválóan teljesítő diákok.

„Élvezzétek a nyár minden percét, de legyetek óvatosak, ne bocsátkozzatok felelőtlen kalandokba!” — tanácsolta az oktatási intézmény vezetője a diákoknak, ugyanakkor a kollégák egész éves munkáját sem mulasztotta el megköszönni, feltöltő pihenést kívánva nekik. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanári kara a 2018/2019-es tanévben két nyugalomba vonuló kollégától is búcsúzik, Gál Évától és Filip Zoltántól. „Köszönöm nekik életük munkáját, hiányozni fognak, és visszavárjuk őket” — mondta kissé meghatottan Pataki Enikő.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...