Megérdemelt pihenés következik
Utoljára módositva: 2019-06-14 09:36:15

A Kölcsey Ferenc Főgimnázium közössége megdolgozott azért, hogy most a jól megérdemelt pihenés következzen — hangzott el az iskola tanévzáróján.

Ünneplőbe öltözött a szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium közössége csütörtökön, reggel kilenctől ugyanis az iskolaudvaron köszöntek el a nyár idejére a tanintézménytől a diákok és tanáraik. „Az iskola közössége megdolgozott azért, hogy kiérdemelje a vakációt. Felsorolni is nehéz, mennyi szép eredménnyel öregbítettétek az iskola hírnevét” — mondta Pataki Enikő iskolaigazgató, aki megköszönte a diákok és tanárok felkészítő munkáját, a sportoló diákok szép teljesítményét, a diákszínjátszóknak azt, hogy ismét a diákszínjátszás élvonalába emelték a főgimnáziumot, a diákönkormányzatnak, a KÖFEDISZ-nek pedig az egész évi áldozatos munkáját.

A tanév során a remek eredmények mellett háromszáz diák vett részt kilenc Határtalanul!-pályázatban, félszáz diák járt jutalomkiránduláson. Korábban 99 különdíj talált gazdára az érettségiző fiatalok között a remek eredményeik elismeréséül, a nyolcadikosok 11 jutalmat vehettek át, a tanévzárón pedig 42 különdíjat vehettek át az elmúlt hónapokban kiválóan teljesítő diákok.

„Élvezzétek a nyár minden percét, de legyetek óvatosak, ne bocsátkozzatok felelőtlen kalandokba!” — tanácsolta az oktatási intézmény vezetője a diákoknak, ugyanakkor a kollégák egész éves munkáját sem mulasztotta el megköszönni, feltöltő pihenést kívánva nekik. A Kölcsey Ferenc Főgimnázium tanári kara a 2018/2019-es tanévben két nyugalomba vonuló kollégától is búcsúzik, Gál Évától és Filip Zoltántól. „Köszönöm nekik életük munkáját, hiányozni fognak, és visszavárjuk őket” — mondta kissé meghatottan Pataki Enikő.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:45
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...