Meghalt a balesetben a 19 éves lány
Utoljára módositva: 2012-04-04 08:06:05

Egy 19 éves lány vesztette életét tegnap 14 óra után egy közúti balesetben Lázári és Kissár között. Roxana T. utas volt az autóban.

 

Baleset történt Lázári és Kissár között

 

A 19 éves Roxana T. halálát követelő közúti baleset történt tegnap 14 óra után Lázári és Kissár közötti megyei úton. A kissári lány barátaival tért haza Sárerdőről. Az Emanuel B. által vezetett Volkswagen Golf III típusú gépkocsival utaztak, azonban egy éles kanyarban a gépkocsivezető elvesztette uralmát az autó fölött, a jármű megcsúszott és a peleskei letérő után levő híd szélének ütközve megpördült a levegőben és az árokban landolt. Roxana T. a hátsó ülésen utazott, kirepült az autóból, szétroncsolódott a feje és azonnal életét vesztette. A szatmárnémeti tűzoltók az autó másik három utasát (egy lány és két fiú), illetve a sofőrt kimentették a megrongálódott autóból. Három fiatalt (Beatrix P., Adrian D., Emanuel B.) súlyos sérülésekkel kórházba szállították, egy harmadik fiú, Mădălin L. pedig könnyebb sérülések miatt szorult orvosi ellátására. Mind az öt utas 18–19 éves volt.

A helyszínelő rendőrök elmondták, a sofőr nem fogyasztott alkoholt, ez a szondás vizsgálat után derült ki. Mădălin L., aki könnyebb sérüléseket szenvedett, a sajtónak is nyilatkozott. „Nagyon nagy sebességgel közeledtünk a kanyarhoz, szerintem több mint 100 km/h-val. A kanyart épp, hogy bevette, fékezett, de már késő volt. Megpördültünk, és Roxana kiesett az autóból – mondta a Gheorghe Dragoş Gazdasági Szakkollégium 13. osztályos tanulója. – Emanuelnek talán 8–9 hónapja volt hajtási engedélye” – tette hozzá Mădălin, akinek állításait Flaviu Pişcorean, helyszínelő közlekedési rendőr is alátámasztotta.

Pesek Attila

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...