Megházasodott Zsiga Ervin
Utoljára módositva: 2016-10-11 18:29:04

Ünnepelt az elmúlt hétvégén Zsiga Ervin és vele együtt a játékostársai a Balmazújvárosi FC labdarúgócsapattól: a szatmári középpályás házasságot kötött a szatmárnémeti Galiger Bettinával.

A két fiatal másfél éve ismeri egymást, most úgy döntöttek, családot alapítanak ketten. A középpályásnak kapura jött az elmúlt hétvége, ugyanis még a munkából sem kellett elkérezkednie, hiszen a magyar válogatott világbajnoki selejtezős programja miatt még a magyar másodosztályos bajnokság is szünetelt. Így a csapattársai is elkísérhették, hogy párjaikkal együtt ünnepeljék Ervin és Bettina frigyre lépését. Egykori csapattársai is hivatalosak voltak az esküvőre, viszont a Szatmárnémeti FC Olimpiának az Ilfov megyei Ștefănești-en volt bajnoki mérkőzése a Tatrangi Unireával, így ők csak utólag gratulálhattak az ifjú párnak.

Szatmárnémetiben rendezték a polgári esküvőt, majd a Kálvária templomban rendezett római katolikus szertartáson mondták ki a boldogító igent. Ezután egy helyi étteremben reggelig ünnepeltek.

„Sajnos az Olimpiától nem tudtak eljönni a barátai, az idegenbeli bajnoki meccs miatt. De a mostani csapattársak közül a barátnőjükkel együtt tizennégyen jöttek el és nagyon jól erezték magukat, mivel még soha nem voltak erdélyi lagziban” — mondta a friss vőlegény, Zsiga Ervin, aki éveken keresztül volt az Olimpia játékosa és gólvágója, majd az élvonalbeli FC Vaslui-hoz szerződött, de játszott a Fortuna Câmpina csapatában is, második éve pedig a magyar NB II-es balmazújvárosi csapat alapjátékosa. „Egy nagyon jó közösség van most Balmazújvárosban, ép ezért megy ilyen jól a csapat. Ez a mostani esemény egyben egy kisebb csapatösszetartás is volt” — tette hozzá Zsiga, aki csapatával tizenkét bajnoki mérkőzés után a másodosztály második helyén áll, egy pont a hátrányuk az éllovas Kisvárda mögött. A középpályás végül elmondta, továbbra is Balmazújvárosban fog lakni feleségével, ahol nagyon jól érezik magunkat.

A Szatmár Friss Újság munkaközössége is gratulál és sok boldogságot kíván az ifjú párnak!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. október 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...