Meghívták az X-faktorba
Utoljára módositva: 2012-06-15 17:41:40

A médiabefutó kolozsvári szakaszán figyeltek fel az X-faktor képviselői Csobot Adélra.

Csobot Adél

Újra próbára teszi énektudását Csobot Adél, a fiatal nagykárolyi énekes ugyanis még a médiabefutó kolozsvári regionális szakaszán kapott meghívást az X-faktorba. Amint az énekes elmondta csupán a felkérésnek tesz eleget részvételével, amúgy máskülönben nem nevezett volna az RTL Klub magyarországi kereskedelmi televíziós csatorna versenyére. „Eszembe sem jutott volna jelentkezni az X-faktorba, a tehetségkutató műsor megfigyelői kértek fel arra, hogy nevezzek. Mindez a médiabefutó kolozsvári szakaszán történt meg, ugyanis a magyarországi tv-csatorna megfigyelői végig jelen voltak a vetélkedőn” – nyilatkozta Csobot Adél. Mindezek ellenére jó érzés volt hallani, hogy kiszemeltek” – tette hozzá mosolyogva.

A meghívásnak köszönhetően Adél az első két előválogatón nem kellett részt vegyen. Az elmúlt időszakban rendezett harmadik rostára pedig öt-hat dallal érkezett, ebből a szakemberek kettőt választottak ki, amit a nagykárolyi énekes el kellett énekeljen előttük: Caro Emeraldtól a That Mant és Katona Kláritól a Hellót. „Nagyon tetszett nekik, ahogy éneklem, megdicsértek, ekkor azonban még nem volt biztos a továbbjutásom. Majd értesítettek, hogy versenyben vagyok, de még folyamatosan nézik a felvételeket, és csak ezek után fognak értesíteni. Azóta pedig már háromszor fölhívtak, hogy kiválasztották a dalt, amivel továbbmentem” – folytatta Adél, aki Caro Emerald dalával fog próbálkozni a tehetségkutató következő fordulójában, amire június 24-28 kerül sor, immár a zsűri előtt. Amennyiben sikeresen veszi ezt a fordulót is, akkor részt vehet a nyáron esedékes X-faktor táborban, ahol megtartják a verseny utolsó válogatóját.

Adél egyébként két évvel ezelőtt már részt vett a Megasztáron, ahol az utolsó rostáig jutott és azóta is számos tehetségkutató versenyen szerepelt kisebb-nagyobb sikerrel. „Számomra nagyon fontos az énekelés, hiszen ez az egyetlen dolog, amit nagyon szeretek, viszont nem szeretnék minden áron sztár lenni” – zárta mondanivalóját az énekes, akit – mint az eddigiekben is – Szűcs József, a Nagykárolyi Művelődési Központ könnyűzene- és énektanára készít fel a versenyre.

 

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...