Meghívták az X-faktorba
Utoljára módositva: 2012-06-15 17:41:40

A médiabefutó kolozsvári szakaszán figyeltek fel az X-faktor képviselői Csobot Adélra.

Csobot Adél

Újra próbára teszi énektudását Csobot Adél, a fiatal nagykárolyi énekes ugyanis még a médiabefutó kolozsvári regionális szakaszán kapott meghívást az X-faktorba. Amint az énekes elmondta csupán a felkérésnek tesz eleget részvételével, amúgy máskülönben nem nevezett volna az RTL Klub magyarországi kereskedelmi televíziós csatorna versenyére. „Eszembe sem jutott volna jelentkezni az X-faktorba, a tehetségkutató műsor megfigyelői kértek fel arra, hogy nevezzek. Mindez a médiabefutó kolozsvári szakaszán történt meg, ugyanis a magyarországi tv-csatorna megfigyelői végig jelen voltak a vetélkedőn” – nyilatkozta Csobot Adél. Mindezek ellenére jó érzés volt hallani, hogy kiszemeltek” – tette hozzá mosolyogva.

A meghívásnak köszönhetően Adél az első két előválogatón nem kellett részt vegyen. Az elmúlt időszakban rendezett harmadik rostára pedig öt-hat dallal érkezett, ebből a szakemberek kettőt választottak ki, amit a nagykárolyi énekes el kellett énekeljen előttük: Caro Emeraldtól a That Mant és Katona Kláritól a Hellót. „Nagyon tetszett nekik, ahogy éneklem, megdicsértek, ekkor azonban még nem volt biztos a továbbjutásom. Majd értesítettek, hogy versenyben vagyok, de még folyamatosan nézik a felvételeket, és csak ezek után fognak értesíteni. Azóta pedig már háromszor fölhívtak, hogy kiválasztották a dalt, amivel továbbmentem” – folytatta Adél, aki Caro Emerald dalával fog próbálkozni a tehetségkutató következő fordulójában, amire június 24-28 kerül sor, immár a zsűri előtt. Amennyiben sikeresen veszi ezt a fordulót is, akkor részt vehet a nyáron esedékes X-faktor táborban, ahol megtartják a verseny utolsó válogatóját.

Adél egyébként két évvel ezelőtt már részt vett a Megasztáron, ahol az utolsó rostáig jutott és azóta is számos tehetségkutató versenyen szerepelt kisebb-nagyobb sikerrel. „Számomra nagyon fontos az énekelés, hiszen ez az egyetlen dolog, amit nagyon szeretek, viszont nem szeretnék minden áron sztár lenni” – zárta mondanivalóját az énekes, akit – mint az eddigiekben is – Szűcs József, a Nagykárolyi Művelődési Központ könnyűzene- és énektanára készít fel a versenyre.

 

ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A királynő kutyája
Ma, 15:00
A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Marvel kapitány
Ma, 16:50
A Marvel Studios az 1990-es években játszódó filmje, a Marvel Kapitány egy teljesen új kaland a Marvel mozis univerzumának eddig nem ismert periódusából, amely Carol Danverst követi nyomon. Mikor egy két idegen faj közötti galaktikus háború eléri a Földet, Danvers néhány szövetségessel együtt az események forgatagában találja magát, s hamarosan a világegyetem egyik legerősebb hősévé válik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bazi nagy francia lagzik 2.
Ma, 19:10
A Verneuil család ismét visszatér! Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét. Claude és Marie el sem tudják képzelni, hogy távol legyenek szeretteiktől, ezért mindent elkövetnek, hogy visszatartsák őket a költözéstől…
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. március 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...