Megint aszfaltoznak a Károlyi-úton
Utoljára módositva: 2016-08-09 09:57:27

Megint körforgalmat aszfaltoznak Szatmárnémetiben, megint félhetnek a Nagykároly felől Szatmárnémetibe érkezők, hogy órákat fognak állni a város szélén a rosszul megszervezett forgalomirányítás miatt.

Új aszfaltot és új ívet is kap a körforgalom

A hét folyamán a megyeszékhelyről kifelé vezető körszeletet aszfaltozzák újra, a másik felén lehet közlekedni a városból kifelé és befelé menet egyaránt, egy-egy sávon, a teljes körrel szeptember elejére kell végezniük.

A körforgalom sem a burkolat minőségét, sem technikai paramétereit, sem méreteit, sem ívét tekintve nem felel meg a követelményeknek, tájékoztatta lapunkat a városháza beruházási osztályvezetője. Szűcs Zsigmond szerint ha már felújítják a Károlyi utat, akkor rendbe teszik a körforgalmat is.

Ez a körforgalom nem a Dedeman számára készült, ahogyan azt sokan hiszik, hanem egy Stop Shop nevű kereskedelmi egység építtette ebbe a részébe a Károlyi útnak, hogy megkönnyítse leendő boltjához a behajtást. A beruházás végül nem valósult meg, Szűcs szerint a cég visszalépett, azonban a körforgalmat ennek ellenére nem szüntetik meg, hiszen vagy a Stop Shop nyit majd itt, vagy jön egy másik zöldmezős beruházás, amelyik hasznát veheti.

Ha a Tehnic Asist befejezi a munkát ebben a körforgalomban, nekiállnak az Auchannál is egy normális, szabványos, kőből készült körforgalom megépítésének, télig tehát nem lesz akadálymentes a közlekedés a Károlyi útnak ezen a szakaszán.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Alkalmazok anyagmozgatót építőanyag/raktárba, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezők előnyben. Olyanok...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bosszúállók: Végjáték
Ma, 18:00
Thanos súlyos tette, amivel elpusztította az univerzum élőlényeinek felét és megtörte a Bosszúállókat, a megmaradt hősöket egy végső összecsapásra készteti a Marvel Studios huszonegy filmet megkoronázó, nagyszabású fináléjában, a Bosszúállók: Végjátékban.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Tervezel-e nyaralást az idén?
Mindenképpen, külföldi nyaralást tervezek
Igen, itthoni kirándulást tervezek
Legfeljebb egy-egy napos kirándulást, strandolást tervezek itt a megyében
Még nem tudom, hova megyek idén nyaralni
Nem nyaralok idén
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. május 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej karfiol, só, 6 db tojás, 25 dkg bacon, 5 dl tejföl, bors, 1 mk. őrölt szerecsendió, ...