Megint látták a mutogatóst Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2017-11-11 09:52:12

Tegnap a szatmárnémeti Hám János utca környékén mutogatta az obszcén férfi, hogy mit tart a nadrágjában, pedig senki nem volt rá kíváncsi.

 

Péntek reggel kilenc óra tájban a Hám János utcában látták a szatmárnémeti mutogatóst. Az áldozat lapunkat is értesítette a történtekről, elmondása szerint egy ötven év körüli, barna hajú, sötét színű dzsekibe és farmerbe öltözött férfi állt meg előtte, húzta le a sliccét és mutatta meg nemi szervét. „Nem tudtam lefényképezni, mert mind a két kezem tele volt nejlonzacskókkal” — sajnálkozott a hölgy.

Pedig lefényképezni jó ötlet lett volna, állítja a szatmárnémeti városi rendőrség közrendért felelős osztályvezetője, mert könnyebb lenne azonosítaniuk akár a későbbiek folyamán is. Ha kitárulkozik valakinek a mutogatós az utcán, akkor a nemkívánatos látványnak kitett személy a 112-es sürgősségi hívószámon vagy a városi rendőrség 0361–919-es számán tehet bejelentést. A rendőrök már régóta keresik az obszcén férfit. Legutóbb egy hónappal ezelőtt kaptak bejelentést a szatmárnémeti városi rendőrök, hogy nőket zaklatott talán éppen ez a férfi, de voltak ennél korábbi bejelentések is: a Golescu híd alatt, a Petőfi Sándor utcában vagy a régi főtéri korzón is „lecsapott” már.

Csak fénykép alapján beazonosítva vagy tetten érve lehetne elkapni a mutogatósokat, mondta el lapunknak Sergiu Blaga városi rendőrségi osztályvezető, mert ha valakire illene is egy betelefonáló által megadott ruházkodási leírás, és nincs ott a tanú, az ügyet lezárni nem elegendőek az információk. Mióta felbukkant a mutogatós, többet járőröznek civilbe öltözött rendőrnők is a városban, ők semlegesíthetnék a leghatékonyabban a magamutogató férfit, de ennek az igyekezetnek még nincs meg az eredménye. Obszcén cselekedet miatt indulhat eljárás az ilyen személyek ellen, az elkövetőkre pénzbírság róható ki, tájékoztattak a rendőrök, fokozottan zavart viselkedés esetén pedig pszichiátriai beutalást rendelhetnek el a hatóságok. Szociális helyzetüket, családi állapotukat vizsgálva, szakorvos bevonásával hozható meg hosszabb távú döntés az ilyenek ügyében.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 20:10
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...