Megint látták a mutogatóst Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2017-11-11 09:52:12

Tegnap a szatmárnémeti Hám János utca környékén mutogatta az obszcén férfi, hogy mit tart a nadrágjában, pedig senki nem volt rá kíváncsi.

 

Péntek reggel kilenc óra tájban a Hám János utcában látták a szatmárnémeti mutogatóst. Az áldozat lapunkat is értesítette a történtekről, elmondása szerint egy ötven év körüli, barna hajú, sötét színű dzsekibe és farmerbe öltözött férfi állt meg előtte, húzta le a sliccét és mutatta meg nemi szervét. „Nem tudtam lefényképezni, mert mind a két kezem tele volt nejlonzacskókkal” — sajnálkozott a hölgy.

Pedig lefényképezni jó ötlet lett volna, állítja a szatmárnémeti városi rendőrség közrendért felelős osztályvezetője, mert könnyebb lenne azonosítaniuk akár a későbbiek folyamán is. Ha kitárulkozik valakinek a mutogatós az utcán, akkor a nemkívánatos látványnak kitett személy a 112-es sürgősségi hívószámon vagy a városi rendőrség 0361–919-es számán tehet bejelentést. A rendőrök már régóta keresik az obszcén férfit. Legutóbb egy hónappal ezelőtt kaptak bejelentést a szatmárnémeti városi rendőrök, hogy nőket zaklatott talán éppen ez a férfi, de voltak ennél korábbi bejelentések is: a Golescu híd alatt, a Petőfi Sándor utcában vagy a régi főtéri korzón is „lecsapott” már.

Csak fénykép alapján beazonosítva vagy tetten érve lehetne elkapni a mutogatósokat, mondta el lapunknak Sergiu Blaga városi rendőrségi osztályvezető, mert ha valakire illene is egy betelefonáló által megadott ruházkodási leírás, és nincs ott a tanú, az ügyet lezárni nem elegendőek az információk. Mióta felbukkant a mutogatós, többet járőröznek civilbe öltözött rendőrnők is a városban, ők semlegesíthetnék a leghatékonyabban a magamutogató férfit, de ennek az igyekezetnek még nincs meg az eredménye. Obszcén cselekedet miatt indulhat eljárás az ilyen személyek ellen, az elkövetőkre pénzbírság róható ki, tájékoztattak a rendőrök, fokozottan zavart viselkedés esetén pedig pszichiátriai beutalást rendelhetnek el a hatóságok. Szociális helyzetüket, családi állapotukat vizsgálva, szakorvos bevonásával hozható meg hosszabb távú döntés az ilyenek ügyében.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...