Mégis távozik Maikel Lopez?
Utoljára módositva: 2019-06-11 17:42:17

A spanyol nem csak két hónapra utazott Kínába, a szakvezető ugyanis új szerződést írt alá.

Brittany Denson után Oláh Andrea és Andreea Huțanu is hosszabbította a szerződését a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatánál, így várhatóan a 2019–2020-as idényben is bajnoki esélyes gárda kerete körvonalazódik. Mint ismeretes, egy újonc nevét is nyilvánosságra hozta a klub vezetősége: az U21-es korosztály lefedésére Alina Podar érkezik a Brassói CSTBv Olimpia együttestől.

Azonban nem biztos, hogy Maikel Lopezzel folytatja a csapat. A szakvezető szerződéseit igazgató ügynökség ugyanis Instagram-oldalán jelentette be, hogy a spanyol edző aláírt a kínai Shanxi Riu Flame együtteshez, ahol César Rupérez segítője lesz. Mint ismeretes, Lopezzel a kispadon a VSK teljesítménye jelentősen feljavult, és csak perceken múlt a csapat bajnoki címe. A bajnoki idény végén a VSK vezetősége felajánlotta neki a szerződése hosszabbítását, és szóban meg is egyeztek a felek. Lopez közölte a szatmáriakkal, hogy két hónapra Kínába utazik, és ott fog dolgozni egy csapatnál, viszont arról nem volt szó, hogy hosszabb időt tölt majd a távol-keleti országban. Hivatalos értesítés még nem érkezett a VSK-hoz arról, hogy Lopez Kínába marad, de tudomásunk szerint az itteni fizetés négyszeresét keresi meg az új csapatnál. Ezért a szatmáriak új edző után nézhetnek.

A háromszoros kínai bajnok csapat egyébként jelenleg a 8. helyen áll az élvonalbeli bajnokságban.

Két év után elhagyja a csapatot Andra Mandache is. A totalbaschet.ro szerint az elmúlt idény csapatkapitánya a Sepsiszentgyörgyi Sepsi-SIC-hez szegődik. A háromszéki együttest fogja erősíteni Chrissy Givens is, aki korábban a CSM Târgoviște csapatával nyert bajnoki címet. A 34 éves amerikai lány a legutóbbi három évet a Perfumerias Avenida csapatában játszotta, ahol két spanyol bajnoki címet szerzett, és az Euroligában is szerepelt.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítás, költöztetés. Tel.: 0725353499.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál fesztiválokra járni?
Igen, mert ott baráti társasággal bulizhatunk.
Nem, legfennebb néhány koncertre látogatok csak ki a barátokkal.
Már év elején megtervezzük, hogy milyen fesztiválokon veszünk részt.
Jobban szeretem a családi programokat.
Fesztiválok helyett a pihenést helyezem előtérbe.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. június 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók   25 dkg szikkadt fehér kenyér olívaolaj 25 dkg koktél paradicsom só 1 tk morzsolt lestyán 1 tk ...