Megkapta a belügyminiszter a csendőrség jelentését
Utoljára módositva: 2019-12-07 22:25:47

Kézhez kapta a jelentést, amely a csendőrség 2018. augusztus 10-én este lezajlott kommunikációját tartalmazza, jelentette be Marcel Vela belügyminiszter szombaton, hozzátéve, hogy ezt hétfőn továbbítják a Szervezett Bűnözés és Korrupcióellenes Ügyészséghez (DIICOT).

‘Én múlt péntekre kértem a jelentést. Az este, pénteken kaptam kézhez. A 250 órából 248 esetében feloldották a titkosítást – 2 órányi felvétel más intézményekre, struktúrákra vonatkozó információkat tartalmaz. De az illető 2 óra nem is fontos a 2018. augusztus 10-én lezajlott események szempontjából. A titkosítás alól feloldott 248 óra azonban perdöntő, teljes egészében bemutatja az augusztus 10-11-ei akció lezajlását, és hétfő reggel elküldjük a DIICOT-nak’ – nyilatkozta Vela a DIGI 24 hírcsatornán.

Nyomatékosította, hogy a katonai ügyészség már régóta kérte a belügyminisztériumtól és a csendőrségtől az események titkosságának a feloldását, de elutasításban volt része. Ő már mandátuma kezdetén kérte ezt, és az eljárást péntek estig húzta-halasztotta a csendőrség, tehát világos, hogy valaki nem akarta ezt, de mindenki, aki gátolta a titkosság feloldását, felelni fog, szögezte le a belügyminiszter.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...