Megkezdődött az iskola!
Utoljára módositva: 2014-09-15 15:41:41

Megkezdődött a 2014/2015-ös tanév, újból benépesültek a Szatmár megyei osztálytermek a tanévnyitók után. Több mint ötvenezer óvodás, általános iskolás és középiskolás diák öltözött ünneplőbe: a megyeszékhelyen ugyanis ekkor rendezték meg a tanintézmények évnyitóit. Nem csak az iskolák, az utcák is benépesültek, büszke szülők és nagyszülők kísérték virágcsokrokkal, lufikkal a kezükben iskolás gyermekeiket, akik büszkén vették vállukra az iskolatáskát. Voltak olyan gyerkőcök, akik mosolygósan várták, hogy végre igazán nagyok, iskolások lehessenek, mások megszeppenve, olykor el-elpityeredve vették tudomásul, hogy új dolgok, új emberek – osztálytársak, iskolatársak, tanítók és tanárok – várnak rájuk. A nagyobbak már a viszontlátás örömével indultak útnak, hiszen sok mesélni való akadt a közel három hónapos nyári vakációt követően. Az első osztályfőnöki órákon pedig megoszthatták egymással kellemes élményeiket, de már az új tanév elvárásaival is szembesítették őket tanáraik. Mindenütt becsengettek: hétfő délelőtt újból lárma verte fel az iskolák csendjét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A szabadság ötven árnyalata
Ma, 19:15
Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott. Az új rész 2018-ban szintén Valentin napon debütál a filmvásznon. A rendező A sötét örven árnyalatát is jegyző James Foley (Kártyavár), a forga
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Fekete Párduc
Ma, 21:15
A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...