Megkezdődött az iskola!
Utoljára módositva: 2014-09-15 15:41:41

Megkezdődött a 2014/2015-ös tanév, újból benépesültek a Szatmár megyei osztálytermek a tanévnyitók után. Több mint ötvenezer óvodás, általános iskolás és középiskolás diák öltözött ünneplőbe: a megyeszékhelyen ugyanis ekkor rendezték meg a tanintézmények évnyitóit. Nem csak az iskolák, az utcák is benépesültek, büszke szülők és nagyszülők kísérték virágcsokrokkal, lufikkal a kezükben iskolás gyermekeiket, akik büszkén vették vállukra az iskolatáskát. Voltak olyan gyerkőcök, akik mosolygósan várták, hogy végre igazán nagyok, iskolások lehessenek, mások megszeppenve, olykor el-elpityeredve vették tudomásul, hogy új dolgok, új emberek – osztálytársak, iskolatársak, tanítók és tanárok – várnak rájuk. A nagyobbak már a viszontlátás örömével indultak útnak, hiszen sok mesélni való akadt a közel három hónapos nyári vakációt követően. Az első osztályfőnöki órákon pedig megoszthatták egymással kellemes élményeiket, de már az új tanév elvárásaival is szembesítették őket tanáraik. Mindenütt becsengettek: hétfő délelőtt újból lárma verte fel az iskolák csendjét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...