Megkezdődtek a Kölcsey Napok
Utoljára módositva: 2014-05-21 08:47:34

„A Kölcsey Napok elsősorban értetek vannak — hangsúlyozta Pataki Enikő, a Kölcsey Ferenc Főgimnázium igazgatója tegnap az iskola udvarán tartott megnyitón. — Azért találtuk ki ezt a rendezvényt, hogy egy kicsit másban is legyen részük az iskola tanulóinak, a hétköznapi órák feszültsége, izgalmai mellett. A Kölcsey Napok csak akkor lesznek sikeresek, hogyha a tanulók minél nagyobb számban vesznek részt a rendezvényeken.” Az igazgatónő köszöntője után az iskola több mint nyolcszáz tanulója szív alakban felállva felmutatta az Együtt, egymásért mottójú flashmobot, majd a diákok visszamentek az osztályaikba. A Kölcsey Napok programja délután folytatódott és péntek estig tart.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...