Megkezdték a fénygirlandok felszerelését
Utoljára módositva: 2017-11-06 10:25:46

Csak majd’ egy hónap múltán gyulladnak fel az ünnepi fények Szatmárnémeti régi és új központjában, de a díszkivilágítást biztosító máramarosi cég dolgozói már a hét végén megkezdték a fénygirlandok felszerelését a Sugárúton, a Horea utcában és a nagy park körül. Mint elmondták, az elektromos kábelek elrendezése és a füzérek felaggatása eléggé időigényes, és azért döntöttek úgy, hogy nemcsak szombaton, de vasárnap is dolgoznak — főleg a nagyon forgalmas szakaszokon, kereszteződésekben —, hogy minél kevesebb fennakadást okozzanak a gépkocsiforgalomban; tegnap délután például az egész Horea utcát „eltorlaszolta” az emelőkosaras, speciális jármű.

Egyébként nem ez az egyetlen, a téli ünnepkörre való készülődési munkálat a városban, ugyanis az új központi téren a következő napokban kezdenek neki a hatalmas korcsolyapálya felállításának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...