Megkezdték a fénygirlandok felszerelését
Utoljára módositva: 2017-11-06 10:25:46

Csak majd’ egy hónap múltán gyulladnak fel az ünnepi fények Szatmárnémeti régi és új központjában, de a díszkivilágítást biztosító máramarosi cég dolgozói már a hét végén megkezdték a fénygirlandok felszerelését a Sugárúton, a Horea utcában és a nagy park körül. Mint elmondták, az elektromos kábelek elrendezése és a füzérek felaggatása eléggé időigényes, és azért döntöttek úgy, hogy nemcsak szombaton, de vasárnap is dolgoznak — főleg a nagyon forgalmas szakaszokon, kereszteződésekben —, hogy minél kevesebb fennakadást okozzanak a gépkocsiforgalomban; tegnap délután például az egész Horea utcát „eltorlaszolta” az emelőkosaras, speciális jármű.

Egyébként nem ez az egyetlen, a téli ünnepkörre való készülődési munkálat a városban, ugyanis az új központi téren a következő napokban kezdenek neki a hatalmas korcsolyapálya felállításának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gnome alone
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Megjött apuci 2
Ma, 21:25
Brad (Will Ferrell) és Dusty (Mark Wahlberg) elérték a lehetetlent: barátok és apatársak lettek. Minden simán megy, amíg Dusty régi motoros, macsó faterja, Kurt (Mel Gibson) és Brad ultraérzékeny és érzelmes apja, Don (John Lithgow) meg nem érkeznek a karácsonyi ünnepekre. Kurtnak feltett szándéka, hogy éket verjen Dusty és Brad közé. Vajon a fiúk össze tudnak-e dolgozni, hogy bebizonyítsák Kurtnak, hogy működik a modern nevelésük, és sikerül összehozniuk a nagy családi karácsonyt? A nagysikerű
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 21.
Komoly önmegismerési folyamaton megy most keresztül. Rájön, hogy ki és mi illik Önhöz, illetve mi az, amiben nem érzi jól magát.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...