Megnyílt a Téli Szalon
Utoljára módositva: 2018-01-19 08:59:14

 

A Téli Szalon elnevezést viselő tárlat megnyitójára gyűltek össze tegnap az érdeklődők a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal képzőművészeti galériájában.

Ez alkalommal a Szatmári Képzőművészek Egyesülete tagjainak a munkái tekinthetők meg. A rendezvényen a Szatmárnémeti Művészeti Iskola diákjai alkalomhoz illő zenés-verses, magyar és román nyelvű összeállítását hallgathatták meg az egybegyűltek. A rendezvényen Mircea Deac, a Szatmárnémeti Művészeti Iskola menedzsere is megköszönte a képzőművészeknek és a fellépő diákoknak azt az odaadást és szorgalmat, aminek köszönhetően szép eredményeket tudnak elérni a szakmai életben. A Szatmár Megyei Tanács, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, a Szatmárnémeti Helyi Tanács, a Szatmári Képzőművészek Egyesülete, valamint a Szatmárnémeti Művészeti Iskola összefogásával megvalósuló kiállítás február 28-ig látogatható.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...