Megrongálták a Dacia Szállót
Utoljára módositva: 2015-04-07 15:07:39

Hétfőről keddre virradó éjjel törhették be a régi főtéri volt Pannónia Szálló egyik ablakát Szatmárnémetiben. Még senki nem tud semmit.

Napról napra romlik a volt Pannónia Szálló állapota

Betörték a szatmárnémeti Dacia Szálló földszintjének egyik ablakát, szerencsére nem kizárt, hogy az Aurora Szállóra szerelt köztéri megfigyelőkamera rögzítette az esetet. A felvételt azonban csak akkor lehet visszanézni, tájékoztattak a megfigyelő-rendszer üzemelésével foglalkozó városi rendőrök, ha a rongálás miatt a tulajdonos panaszt tesz a rendőrségen és ezek munkatársai kikérik a felvételt. Személyiségi okok miatt a városi rendőrség munkatársai hatósági felkérés nélkül nem tekerhetik vissza a felvételt és nem nézhetik újra, hiába van az a birtokukban. A rendőrség szóvivőjétől megtudtuk: tegnap délig még nem érkezett bejelentés az illetékes hatóságnál a Pannónia betört kirakata ügyében, amit magántulajdon-rongálásként és illetéktelen behatolásként is értelmezhetnek a rendőrök.

Nem biztos, hogy a felvételen látható maga az eset, illetve az elkövetők, tájékoztatta lapunkat Sorin Nadoş, a megfigyelőrendszer működtetésében felelős városi rendőrségi munkatárs, mert az épületet is „látó” kamera objektívje mozgatható, így ha épp más irányba volt fordítva akkor, amikor a károkozás történt, az általa rögzített kép nem segíti majd az esetleges nyomozást.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...