Megrongálták a Dacia Szállót
Utoljára módositva: 2015-04-07 15:07:39

Hétfőről keddre virradó éjjel törhették be a régi főtéri volt Pannónia Szálló egyik ablakát Szatmárnémetiben. Még senki nem tud semmit.

Napról napra romlik a volt Pannónia Szálló állapota

Betörték a szatmárnémeti Dacia Szálló földszintjének egyik ablakát, szerencsére nem kizárt, hogy az Aurora Szállóra szerelt köztéri megfigyelőkamera rögzítette az esetet. A felvételt azonban csak akkor lehet visszanézni, tájékoztattak a megfigyelő-rendszer üzemelésével foglalkozó városi rendőrök, ha a rongálás miatt a tulajdonos panaszt tesz a rendőrségen és ezek munkatársai kikérik a felvételt. Személyiségi okok miatt a városi rendőrség munkatársai hatósági felkérés nélkül nem tekerhetik vissza a felvételt és nem nézhetik újra, hiába van az a birtokukban. A rendőrség szóvivőjétől megtudtuk: tegnap délig még nem érkezett bejelentés az illetékes hatóságnál a Pannónia betört kirakata ügyében, amit magántulajdon-rongálásként és illetéktelen behatolásként is értelmezhetnek a rendőrök.

Nem biztos, hogy a felvételen látható maga az eset, illetve az elkövetők, tájékoztatta lapunkat Sorin Nadoş, a megfigyelőrendszer működtetésében felelős városi rendőrségi munkatárs, mert az épületet is „látó” kamera objektívje mozgatható, így ha épp más irányba volt fordítva akkor, amikor a károkozás történt, az általa rögzített kép nem segíti majd az esetleges nyomozást.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 25.
Hagyja a csudába a másokkal való rivalizálást! Inkább gondolja végig, megvalósította-e mindazt, amit egy évvel ezelőtt eltervezett!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...