Megszűnt buszmegálló
Utoljára módositva: 2017-09-13 17:59:13

Mától nem fognak megállni a Carpaţi és a 17-es lakótelepek felől a Szamos jobb partja felé közlekedő 2-es, 9-es, 12-es, 14-es és 23-as járatok autóbuszai a Cloşca utcán, az E.ON iroda előtti megállóban.

Borult a menetrend, bezárták a buszmegállót

Amikor elkezdtek dolgozni a Decebal híd lábánál lévő buszmegállónál az új közlekedési sáv kialakításánál, ezt a megállót használták a lakótelepek irányából érkező buszok. A Transurban vezérigazgatója szerint az E.ON előtti megállót azért szüntették meg, mert ezt használva és a Vasile Goldiş utcánál lévő visszafordulási lehetőséggel élve két jelzőlámpát is érintett a Goga utcáról érkező és a hídra tartó buszok útvonala, ami miatt felborult a menetrend. Ionuţ Bujor lapunknak elmondta, a gázszolgáltató irodája előtti megálló megszüntetése végleges. Akik a fentebb említett öt járat valamelyikével utaztak, azok számára a Carrefour közelében lévő megálló jelenti az utolsó le- és felszállási lehetőséget azon az oldalon. Azoknak pedig, akiknek a Burdea sarokhoz közelebb van dolguk és nem felel meg a Carrefour előtti megálló azt javasolják a közlekedési vállalat útvonaltervezői, hogy a 17-es lakótelep felől közlekedő 3-as, 5-ös, 10-es, 15-ös, 18-as vagy 29-es járatok buszait válasszák. Ezeknek van megállójuk a Kaufland közelében.

A Gőzfűrész felől, a Cloşca utcán a városközpont felé buszozók esetében a Muncitorilor utcai kereszteződés ideiglenes megállója érvényben marad, a 11-es, a 11 II.-es és a 17-es járatok buszainak esetében nincs a megállóhelyet érintő változás.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 18.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...