Megtalálták a gyerekeket megmentő férfi holttestét
Utoljára módositva: 2019-09-01 17:59:59

A katonai búvárok megtalálták vasárnap délelőtt annak a férfinak a holttestét, aki szombaton kimentett Olimpon két gyereket a vízből, ő maga azonban nem tudott kijönni a hullámok közül.

 

Az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítatni a 18 órával ezelőtt eltűnt személy esetében. A 32 éves, Dâmboviţa megyei, szakmáját tekintve kőműves fiatalember, feleségével együtt töltötte vakációját a tengerparton, és részt vett a Pro Románia párt nyári iskoláján. Victor Ponta, a Pro Románia elnöke szombat este közölte, hogy a párt egy tagja belefulladt a Fekete-tengerbe Olimpon, amikor megpróbált két gyereket kimenteni a vízből, a tragédia miatt törölték a párt fiataljainak meghirdetett nyári iskolájának további programját. Ponta szerint az egybegyűlteket ‘sokkolták’ a történtek és részvétét fejezte ki kollégájuk családjának, „aki egy igazi hős volt”, aki megmentett két gyereket, akiket nem is ismert. A Pro Románia nyári iskolája szombaton kezdődött Olimpon és a programok vasárnap is folytatódtak volna. Az utóbbi napokban a tengerparton magas hullámok és erős part menti örvények vannak – csak pénteken hatan fulladtak a tengerbe a román tengerparton.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...