Megtalálták a gyerekeket megmentő férfi holttestét
Utoljára módositva: 2019-09-01 17:59:59

A katonai búvárok megtalálták vasárnap délelőtt annak a férfinak a holttestét, aki szombaton kimentett Olimpon két gyereket a vízből, ő maga azonban nem tudott kijönni a hullámok közül.

 

Az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítatni a 18 órával ezelőtt eltűnt személy esetében. A 32 éves, Dâmboviţa megyei, szakmáját tekintve kőműves fiatalember, feleségével együtt töltötte vakációját a tengerparton, és részt vett a Pro Románia párt nyári iskoláján. Victor Ponta, a Pro Románia elnöke szombat este közölte, hogy a párt egy tagja belefulladt a Fekete-tengerbe Olimpon, amikor megpróbált két gyereket kimenteni a vízből, a tragédia miatt törölték a párt fiataljainak meghirdetett nyári iskolájának további programját. Ponta szerint az egybegyűlteket ‘sokkolták’ a történtek és részvétét fejezte ki kollégájuk családjának, „aki egy igazi hős volt”, aki megmentett két gyereket, akiket nem is ismert. A Pro Románia nyári iskolája szombaton kezdődött Olimpon és a programok vasárnap is folytatódtak volna. Az utóbbi napokban a tengerparton magas hullámok és erős part menti örvények vannak – csak pénteken hatan fulladtak a tengerbe a román tengerparton.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...