Megtámadta a bírósági határozatot
Utoljára módositva: 2018-08-29 18:57:52

Az életfogytig tartó szabadságvesztésre ítélt Răzvan Rentea megtámadta a szatmárnémeti bíróság augusztus 23-án meghozott ítéletét, így az apai hármas gyilkosság ügye a Nagyváradi Ítélőtáblára kerül.

A szatmári bírák nyereségvágyból elkövetett, többszörös, minősített emberölés miatt életfogytig tartó szabadságvesztésre és 5 évnyi közügyektől való eltiltásra ítélték múlt csütörtökön Răzvan Renteát. A hatóságok a szülei és nagymamája temetését követően azonnal letartóztatták a férfit, miután a nyomozók a bizonyítékok alapján arra a következtetésre jutottak, hogy ő követte el 2017. november 23-án a szörnyű gyilkosságokat Apában. A nyomozati anyagból kiderül, hogy a gyilkos legelőször nagymamáját, a 80 éves Viorica Apant ölte meg, aztán az 59 éves apját, Gheorghe Renteát, majd a munkából hazatérő édesanyjával, Niculina Renteával is végzett, azt követően, hogy autójával hazavitte őt a buszmegállóból. Annak érdekében, hogy alibit teremtsen magának, a gyilkos Szatmárnémetibe utazott. Minden jel arra mutat, hogy a végzetes történet egy vitából indult. A jelentős adóssággal rendelkező Răzvan Rentea el szeretett volna adni egy lakást a megyeközpontban, amelyet apja vásárolt, ám szülei nem egyeztek bele a tranzakcióba. A börtönben lévő férfi most az ítélőtábla döntésében bízik, hiszen állítása szerint ártatlanul ítélték el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...