Megvannak az AJF–közgyűlés napirendi pontjai
Utoljára módositva: 2014-06-23 17:56:43

Július 5-én 10 órától, a szatmárnémeti székházában rendezi közgyűlését a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF), amelynek egyik fő napirendi pontja lesz a következő idény versenynaptárának, illetve szereplési feltételeinek a megtárgyalása.

Szilágyi István, az AJF elnöke

Mint ismeretes, egy korábbi határozat értelmében a 2014/15-ös idénytől már három szinten zajlik majd a megyei felnőtt focibajnokság. A Liga 4-ben már csak egy csoport marad, erre szereplési jogot szereztek az elmúlt idényből a két csoport legjobb 6–6 csapata, illetve az ötödosztályból feljutó két szériaelső. A Liga 5-ben kap helyet majd az elmúlt idénybeli két negyedosztályos szériában a 6–16 pozícióban végzett csapatok, és emellett megalakul a Liga 6 is. Szilágyi István, az AJF elnöke a közgyűlésen fogja bemutatni megyei bajnokságban való szereplési feltételeket.

A napirendi pontok a következők

1. Három, tagsággal rendelkező egyesület képviselőjének a megválasztása a közgyűlés jegyzőkönyvének elkészítésére.

2. A cenzorbizottság jelentése (pénzügyi mérleg) a 2013-as évre vonatkozóan.

3. A Liga 4, a Liga 5, a gyerek korosztály és junior korosztályos bajnokságok 2013/14-es idényére vonatkozó bizottsági jelentés bemutatása.

4. A 2014/15-ös idény versenynaptárának a meghatározása és a megyei bajnokságokban való részvételi szabályok bemutatása.

5. Különfélék.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...