Megvannak az iskolai felmérők dátumai
Utoljára módositva: 2019-09-04 18:16:27

Jövő év május 11-e és 28-a között zajlanak majd a másodikosok, a negyedikesek és a hatodikosok országos tudásfelmérő vizsgái – tájékoztat a tanügy-minisztérium.

A szaktárca közleménye értelmében a másodikosok vizsgáit május 11-e és 14-e között tartják. Az első vizsganapon román nyelv és irodalomból, a kisebbségi oktatásban részt vevők esetében pedig anyanyelvből mérik fel a tanulók íráskészségét, másnap (12-én) az olvasási kompetenciáikat tesztelik, 13-án matematikából vizsgáznak a tanulók, 14-én pedig román nyelvből mérik fel a kisebbségi oktatásban részt vevők tudását.

A negyedik osztályosok május 19-én román nyelv és irodalomból, május 20-án matematikából vizsgáznak, május 21-én pedig anyanyelvből mérik fel a tudásukat.

A hatodikosok nyelvi és kommunikációs készségeit május 27-én tesztelik, matematikából és természettudományokból szerzett tudásukat pedig 28-án mérik fel.

A vizsgák eredményeit valamennyi osztály esetében csak a szülőkkel ismertetik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...