Megvolt a királyi esküvő
Utoljára módositva: 2018-05-19 23:54:41

A május 19-ei esküvőre Windsorban került sor, ahol valóságos sztárkavalkád várható. Harry herceg politikusokat nem, ám hírességeket meghívott az esküvőre. Bár Ed Sheeran a találgatásokkal ellentétben nem énekelt a ceremónián, a Beckham házaspár ott volt a templomban.

Számos találgatásnak adott okot Meghan Markle házasság utáni neve is. A legfrissebb információk szerint, mivel a színésznő első keresztneve hivatalosan Rachel, így ezt kell majd használni az esküvő után. II. Erzsébet pedig neki és Harry hercegnek adja a Sussex hercege és hercegnéje címet. Így az esküvő után Harry walesi hercegből, Harry sussexi herceg, míg Meghan Markle-ből, Rachel sussexi hercegné lesz. pulpitusnál csatlakozott hozzá apósa Károly herceg, akivel a bevonuló zenére az oltárhoz vonult. A pár megfogta egymás kezét, és megkezdődött a szertartás. Diana testvére mondott megható beszédet. Harry és Meghan is kimondta a boldogító igent.

Canterbury érseke hivatalosan kinyilvánította, hogy a pár ezentúl férj és feleség. A szertartás hivatalos része véget ért, a pár kivonult a templomból, hogy köszöntsék az összegyűlt tömeget. A királyi család követte őket. Kiérkezve, lovaskocsira szállt az ifjú pár, hogy körbejárva, integessen az őket ünneplőknek. A pár hintóval elindult a kastély kapuja felé, közben óriási üdvrvialgás fogadta őket. Százezer ember sorakozott fel a kordonok mögé. Az esküvő utáni fogadás a windsori kastélyban zajlott. A pár 600 vendégével együtt megkezdte ebédjét. A meghívottak között olyan világsztárok is voltak, mint például George Clooney, David Beckham, James Blunt, vagy pedig Elton John.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 25.
Szívesen erőltetnéd a világot, hogy megtörténjen egy változás. De azt is észreveheted, hogy nincsenek eszközeid ahhoz, hogy ezt a változást létrehozd. Ez az ellentmondás erős frusztrációt jelent a számodra. Olyan frusztrációt, amelyet érdemes lenne kezelned, és amelyet érdemes lenne tudatosan megfigyelned.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 25.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...