Megvolt a királyi esküvő
Utoljára módositva: 2018-05-19 23:54:41

A május 19-ei esküvőre Windsorban került sor, ahol valóságos sztárkavalkád várható. Harry herceg politikusokat nem, ám hírességeket meghívott az esküvőre. Bár Ed Sheeran a találgatásokkal ellentétben nem énekelt a ceremónián, a Beckham házaspár ott volt a templomban.

Számos találgatásnak adott okot Meghan Markle házasság utáni neve is. A legfrissebb információk szerint, mivel a színésznő első keresztneve hivatalosan Rachel, így ezt kell majd használni az esküvő után. II. Erzsébet pedig neki és Harry hercegnek adja a Sussex hercege és hercegnéje címet. Így az esküvő után Harry walesi hercegből, Harry sussexi herceg, míg Meghan Markle-ből, Rachel sussexi hercegné lesz. pulpitusnál csatlakozott hozzá apósa Károly herceg, akivel a bevonuló zenére az oltárhoz vonult. A pár megfogta egymás kezét, és megkezdődött a szertartás. Diana testvére mondott megható beszédet. Harry és Meghan is kimondta a boldogító igent.

Canterbury érseke hivatalosan kinyilvánította, hogy a pár ezentúl férj és feleség. A szertartás hivatalos része véget ért, a pár kivonult a templomból, hogy köszöntsék az összegyűlt tömeget. A királyi család követte őket. Kiérkezve, lovaskocsira szállt az ifjú pár, hogy körbejárva, integessen az őket ünneplőknek. A pár hintóval elindult a kastély kapuja felé, közben óriási üdvrvialgás fogadta őket. Százezer ember sorakozott fel a kordonok mögé. Az esküvő utáni fogadás a windsori kastélyban zajlott. A pár 600 vendégével együtt megkezdte ebédjét. A meghívottak között olyan világsztárok is voltak, mint például George Clooney, David Beckham, James Blunt, vagy pedig Elton John.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. december 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...