Megvolt a királyi esküvő
Utoljára módositva: 2018-05-19 23:54:41

A május 19-ei esküvőre Windsorban került sor, ahol valóságos sztárkavalkád várható. Harry herceg politikusokat nem, ám hírességeket meghívott az esküvőre. Bár Ed Sheeran a találgatásokkal ellentétben nem énekelt a ceremónián, a Beckham házaspár ott volt a templomban.

Számos találgatásnak adott okot Meghan Markle házasság utáni neve is. A legfrissebb információk szerint, mivel a színésznő első keresztneve hivatalosan Rachel, így ezt kell majd használni az esküvő után. II. Erzsébet pedig neki és Harry hercegnek adja a Sussex hercege és hercegnéje címet. Így az esküvő után Harry walesi hercegből, Harry sussexi herceg, míg Meghan Markle-ből, Rachel sussexi hercegné lesz. pulpitusnál csatlakozott hozzá apósa Károly herceg, akivel a bevonuló zenére az oltárhoz vonult. A pár megfogta egymás kezét, és megkezdődött a szertartás. Diana testvére mondott megható beszédet. Harry és Meghan is kimondta a boldogító igent.

Canterbury érseke hivatalosan kinyilvánította, hogy a pár ezentúl férj és feleség. A szertartás hivatalos része véget ért, a pár kivonult a templomból, hogy köszöntsék az összegyűlt tömeget. A királyi család követte őket. Kiérkezve, lovaskocsira szállt az ifjú pár, hogy körbejárva, integessen az őket ünneplőknek. A pár hintóval elindult a kastély kapuja felé, közben óriási üdvrvialgás fogadta őket. Százezer ember sorakozott fel a kordonok mögé. Az esküvő utáni fogadás a windsori kastélyban zajlott. A pár 600 vendégével együtt megkezdte ebédjét. A meghívottak között olyan világsztárok is voltak, mint például George Clooney, David Beckham, James Blunt, vagy pedig Elton John.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A királynő kutyája
Ma, 15:00
A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Marvel kapitány
Ma, 16:50
A Marvel Studios az 1990-es években játszódó filmje, a Marvel Kapitány egy teljesen új kaland a Marvel mozis univerzumának eddig nem ismert periódusából, amely Carol Danverst követi nyomon. Mikor egy két idegen faj közötti galaktikus háború eléri a Földet, Danvers néhány szövetségessel együtt az események forgatagában találja magát, s hamarosan a világegyetem egyik legerősebb hősévé válik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Bazi nagy francia lagzik 2.
Ma, 19:10
A Verneuil család ismét visszatér! Claude és Maria Verneuil újabb nehézséggel szembesül. Négy vejük, Rachid, David, Chao és Charles úgy döntenek, hogy családjaikkal együtt külföldön próbálnak szerencsét. Claude és Marie el sem tudják képzelni, hogy távol legyenek szeretteiktől, ezért mindent elkövetnek, hogy visszatartsák őket a költözéstől…
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. március 19.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...