Megvolt az első baleset
Utoljára módositva: 2018-10-24 08:56:11

Péntek óta van használatban a nagykárolyi elkerülő út Szatmárnémeti felé vezető szakaszának kivezető részén a körforgalom, s hétfő este már meg is történt az első baleset a nem megfelelően megvilágított szakaszon.

A rendőrségi közlemény szerint egy 67 éves, Krassó-Szörény megyébe tartozó férfi okozott balesetet Nagykároly mellett. A sofőr figyelmetlensége miatt belehajtott abba a földkupacba, ami a kialakítás alatt álló elkerülő út körforgalmához tartozott. A baleset következtében az autóban ülő három személy — egy 84 éves nő, valamint egy 51 és egy 59 éves férfi — könnyebben megsérült. Az autó utasait kórházba szállították, hogy orvosi vizsgálatnak vessék alá őket. Az autó sofőrjét alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ami negatív eredményt hozott. A még pontosabb vizsgálati eredmény érdekében vérvizsgálatot is végeztek a sofőrön, és eljárás is indult ellene.

A nagykárolyi elkerülő út kialakítási munkálatai miatt fokozottabb óvatosságra intik a sofőröket az érintett részeken. Sajnos sokan nem veszik figyelembe mindezt, így komoly veszélybe sodorhatják magukat, mondta Kovács Jenő nagykárolyi polgármester.

Nagykároly elöljárója azon reményének adott hangot, hogy ha sikerül megvilágítani az elkerülő út körforgalmait, valamint a kivezető részeket, akkor elkerülhetőek és megelőzhetőek lesznek az ehhez hasonlatos balesetek.

„Már dolgoznak a megvilágítás kialakításán, s bár szerintem az október végi befejezést nem fogják tartani, nagy valószínűséggel november 15-re végre elkészül ez a beruházás” — mondta Kovács.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...