Megvolt az első baleset
Utoljára módositva: 2018-10-24 08:56:11

Péntek óta van használatban a nagykárolyi elkerülő út Szatmárnémeti felé vezető szakaszának kivezető részén a körforgalom, s hétfő este már meg is történt az első baleset a nem megfelelően megvilágított szakaszon.

A rendőrségi közlemény szerint egy 67 éves, Krassó-Szörény megyébe tartozó férfi okozott balesetet Nagykároly mellett. A sofőr figyelmetlensége miatt belehajtott abba a földkupacba, ami a kialakítás alatt álló elkerülő út körforgalmához tartozott. A baleset következtében az autóban ülő három személy — egy 84 éves nő, valamint egy 51 és egy 59 éves férfi — könnyebben megsérült. Az autó utasait kórházba szállították, hogy orvosi vizsgálatnak vessék alá őket. Az autó sofőrjét alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá, ami negatív eredményt hozott. A még pontosabb vizsgálati eredmény érdekében vérvizsgálatot is végeztek a sofőrön, és eljárás is indult ellene.

A nagykárolyi elkerülő út kialakítási munkálatai miatt fokozottabb óvatosságra intik a sofőröket az érintett részeken. Sajnos sokan nem veszik figyelembe mindezt, így komoly veszélybe sodorhatják magukat, mondta Kovács Jenő nagykárolyi polgármester.

Nagykároly elöljárója azon reményének adott hangot, hogy ha sikerül megvilágítani az elkerülő út körforgalmait, valamint a kivezető részeket, akkor elkerülhetőek és megelőzhetőek lesznek az ehhez hasonlatos balesetek.

„Már dolgoznak a megvilágítás kialakításán, s bár szerintem az október végi befejezést nem fogják tartani, nagy valószínűséggel november 15-re végre elkészül ez a beruházás” — mondta Kovács.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A királynő kutyája
Ma, 15:00
A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. március 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...