Megyei döntőben a „kalazancis” focista lányok
Utoljára módositva: 2015-01-21 17:52:48

Első nagyobb sportsikert jegyezték a nagykárolyi Kalazanci Szent József Római Katolikus Iskolaközpont diákjai, miután a középiskolások lány labdarúgó–csapata megnyerte a diákolimpiász helyi selejtezőjét.

A Kalazanci Szent József Római Katolikus Iskolaközpont csapata

Gindele Tibor testnevelő tanár tanítványai a Nagykárolyi Elméleti Líceum (testnevelő tanár: Florin Turcu) és a nagykárolyi Iuliu Maniu Szakközépiskola (testnevelő tanár: Kind Rudolf) együttesei előtt zártak a táblázat élén. A „kalazancisok” képviselik majd Nagykárolyt a megyei selejtezőn, amelyet február 13-án szervez a szatmárnémeti Unio–Traian Vuia Szakközépiskola udvarán levő sportteremben rendez majd a Szatmár Megyei Tanfelügyelőség.

A Kalazanci Szent József Római Katolikus Iskolaközpont csapata: Kovács Annamária (10. B), Vaju Bernadett (10. B), Fazekas Krisztina (10. C), Balogh Krisztina (9. B), Hevele–Bubuian Hanelore (9. B), Láng Adrienn (11. A), Sallai Henrietta (11. A), Eszenyi Krisztina (11. C), Betuker Bernadette (10. B). Testnevelőt tanár: Gindele Tibor.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...