Megyénkbe látogat Miklós herceg
Utoljára módositva: 2014-04-07 10:34:37

Négynapos látogatásra érkezik ma Szatmárnémetibe Miklós, román királyi herceg.

Miklós román királyi herceg

Őméltósága látogatásának fő programja egy csütörtöki, gazdasági konferencián való részvétel, ám ezt megelőzően több szatmárnémeti eseményen is vendégül látják majd Mikós herceget. Ma a Doamna Stanca Főgimnáziumot látogatja meg, este fél héttől pedig a Dinu Lipatti Filharmóniába várják egy, a tiszteletére rendezett komolyzenei koncertre. Ezen a Consonantia trió fog Veracini-szonátákat előadni.

Kedden a Tűzoltótornyot látogatja meg, majd a nagykárolyi Károlyi-kastélyt járja végig, megtekinti a Károlyi család kaplonyi kriptáját, és találkozik a ianculesti-i mócokkal is.

Szerdán Avasfelsőfaluban lesz programja Miklós hercegnek, itt két órától az avasi múzeumot látogatja meg kíséretével.

Csütörtökön a Kereskedelmi és Iparkamara szatmárnémeti székházában, a Decebal utca 4. szám alatt kezdődő, A vállalkozói szféra és a gazdasági növekedés című konferencián lesz jelen, ő lesz az, aki megnyitja a konferencia munkálatait. A hivatalos program szerint a román királyi herceg sajtónyilatkozatot szatmári útja során nem ad.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...