Megyénkbe látogat Miklós herceg
Utoljára módositva: 2014-04-07 10:34:37

Négynapos látogatásra érkezik ma Szatmárnémetibe Miklós, román királyi herceg.

Miklós román királyi herceg

Őméltósága látogatásának fő programja egy csütörtöki, gazdasági konferencián való részvétel, ám ezt megelőzően több szatmárnémeti eseményen is vendégül látják majd Mikós herceget. Ma a Doamna Stanca Főgimnáziumot látogatja meg, este fél héttől pedig a Dinu Lipatti Filharmóniába várják egy, a tiszteletére rendezett komolyzenei koncertre. Ezen a Consonantia trió fog Veracini-szonátákat előadni.

Kedden a Tűzoltótornyot látogatja meg, majd a nagykárolyi Károlyi-kastélyt járja végig, megtekinti a Károlyi család kaplonyi kriptáját, és találkozik a ianculesti-i mócokkal is.

Szerdán Avasfelsőfaluban lesz programja Miklós hercegnek, itt két órától az avasi múzeumot látogatja meg kíséretével.

Csütörtökön a Kereskedelmi és Iparkamara szatmárnémeti székházában, a Decebal utca 4. szám alatt kezdődő, A vállalkozói szféra és a gazdasági növekedés című konferencián lesz jelen, ő lesz az, aki megnyitja a konferencia munkálatait. A hivatalos program szerint a román királyi herceg sajtónyilatkozatot szatmári útja során nem ad.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
A szabadság ötven árnyalata
Ma, 19:15
Jamie Dornan és Dakota Johnson visszatérnek Christian Grey és Anastasia Steele szerepében A SZABADSÁG ÖTVEN ÁRNYALATA moziváltozatában, mely az egész világot meghódító sikerkönyv trilógia harmadik része alapján készült. Az első rész filmváltozata 2015-ben, Valentin napon került a mozikba, és világviszonylatban csaknem 950 millió dolláros bevételt hozott. Az új rész 2018-ban szintén Valentin napon debütál a filmvásznon. A rendező A sötét örven árnyalatát is jegyző James Foley (Kártyavár), a forga
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Fekete Párduc
Ma, 21:15
A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda királyságába, hogy elfoglalja az őt megillető helyet a trónon.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 20.
Ha tudja, hogy mik a gyenge pontjai és érzi is, hogy jó lenne ezekben előrelépni, tudatosan menjen az olyan helyzetek elé, amelyek erősítik.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...