Meleg ruha kellene
Utoljára módositva: 2019-10-04 12:07:43

Téli ruhákkal segíthetik a szatmári lakosok a hajléktalanszálló lakóit, erre van most a legnagyobb szükség — adta hírül a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal szociális osztálya.

Ebben az időszakban sokan válogatják át az otthoni téli ruhatárukat, ha pedig úgy találják, hogy felesleges darabok is akadnak köztük — őszi-téli kabátok, meleg nadrágok, pulóverek, csizmák és bakancsok —, amelyektől megszabadulnának, azokat adományozzák a hajléktalanszállónak. Az intézmény illetékeseivel a 0751–200703-as telefonszámon lehet felvenni a kapcsolatot, vagy személyesen is el lehet juttatni a ruhaneműt a Gladiolei sétány 14. szám alatt lévő szállóra. Az intézményben egyébként a fekhely mellett reggelit és vacsorát biztosítanak a rászorulóknak, továbbá lehetőségük nyílik tisztálkodásra, valamint a ruháik kimosására. A hajléktalanszálló szociális munkásai pedig tanácsadásban is részesítik az igénylőket, és segítenek nekik munkát keresni.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...