Meleg vizet az iskolákba!
Utoljára módositva: 2019-12-06 10:42:28

Kilenc Szatmár megyei iskola kapott modern vízmelegítő bojlereket a Romániai Vöröskereszt és az Ariston Thermo Románia közös projektjének keretében — az együttműködés több mint sikeresnek minősíthető, hiszen az elmúlt két év során országszerte 620 vidéki tanintézményt, idősotthont és orvosi rendelőt szereltek fel modern vízmelegítőkkel, több mint 112 000 gyermek és felnőtt számára biztosítva a modern kor sokak számára teljesen természetes kényelmét.

Mostantól pedig 1728 Szatmár megyei általános iskolás diák számára is komfortosabb lesz a tanintézmény a mosdók csapjaiból folyó meleg víz révén, s még mielőtt valaki esetleg azt gondolná, hogy minek ekkora felhajtás, elvégre jól meg lehet lenni az iskolákban meleg víz nélkül is: nemcsak a kosztól, de a mikróbáktól és baktériumoktól is sokkal jobban megtisztul a kéz, ha szappannal és meleg vízzel mossák, mintsem ha csak hideggel.

A Vöröskereszt szatmárnémeti székhelyén örömmel vették át a vízmelegítő felszereléseket az érkávási, berekszói, szelestyehutai, tasnádszántói, batarcsi, homoródi, érszentkirályi, bábcai és érendrédi iskolaigazgatók. Mint Diana Duţescu fogalmazott, Érendréden, valamint a hozzá tartozó Irinyben és Kisdengelegen összesen 360 gyermek tanul, s míg eddig csak egyetlenegy óvoda csapjából folyt meleg víz, a bojlerek gyors üzembe helyezése már valamennyi kicsi és nagyobb gyermek számára biztosítja a kényelmet, aminek érthető módon nemcsak a gyermekek, de szüleik is nagyon örvendenek.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...