Mentőhelikopter jött a férfiért
Utoljára módositva: 2015-10-16 12:56:26

Pénteken délben mentőhelikopter érkezett a férfiért a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházhoz

Mentőhelikopter érkezett pénteken délben azért az avasújfalui férfiért, aki öncsonkítással akart véget vetni az életének.

Ma délelőtt egy 60 éves férfihoz riasztották a SMURD rohammentő-szolgálat dolgozóit. Mint kiderült, az avasújfalui férfi a délelőtti órákban a nyakán ejtett mély vágásokat, így akart véget vetni az életének. A férfit nagyon súlyos állapotban szállították be a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára.

A sürgősségi ellátását követően azonban a szatmári szakemberek úgy döntöttek, az állapota súlyossága miatt kérik az átszállítását a kolozsvári fül-orr-gégészeti klinikára.

A SMURD mentőhelikopter néhány perccel fél egy előtt érkezett meg a kórházhoz, ahonnan rövid időn belül útnak indult Kolozsvár felé a pácienssel.

Ez már a második öngyilkossági eset volt két nap alatt, október 15-én, hajnali fél egykor ugyanis hasonló eset miatt futott be riasztás a Szatmár Megyei Mentőszolgálathoz.

A 112-es sürgősségi segélyhívón arról értesítették a szakembereket, hogy egy idősebb, 60 év körüli férfi felakasztotta magát Szatmárnémetiben, a Golescu híd alatt. A helyszínre kiérkező mentősök azonban már nem tudták megmenteni a férfit, csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az esetet a rendőrség vizsgálja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. július 28.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 tojás, 3 evőkanál liszt, 1 teáskanál rumaroma vagy rum, 1 liter tej, 1 csomag vaníliás pudingpor, 2 ...