Mentőhelikopter jött a férfiért
Utoljára módositva: 2015-10-16 12:56:26

Pénteken délben mentőhelikopter érkezett a férfiért a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházhoz

Mentőhelikopter érkezett pénteken délben azért az avasújfalui férfiért, aki öncsonkítással akart véget vetni az életének.

Ma délelőtt egy 60 éves férfihoz riasztották a SMURD rohammentő-szolgálat dolgozóit. Mint kiderült, az avasújfalui férfi a délelőtti órákban a nyakán ejtett mély vágásokat, így akart véget vetni az életének. A férfit nagyon súlyos állapotban szállították be a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályára.

A sürgősségi ellátását követően azonban a szatmári szakemberek úgy döntöttek, az állapota súlyossága miatt kérik az átszállítását a kolozsvári fül-orr-gégészeti klinikára.

A SMURD mentőhelikopter néhány perccel fél egy előtt érkezett meg a kórházhoz, ahonnan rövid időn belül útnak indult Kolozsvár felé a pácienssel.

Ez már a második öngyilkossági eset volt két nap alatt, október 15-én, hajnali fél egykor ugyanis hasonló eset miatt futott be riasztás a Szatmár Megyei Mentőszolgálathoz.

A 112-es sürgősségi segélyhívón arról értesítették a szakembereket, hogy egy idősebb, 60 év körüli férfi felakasztotta magát Szatmárnémetiben, a Golescu híd alatt. A helyszínre kiérkező mentősök azonban már nem tudták megmenteni a férfit, csak a halál beálltát tudták megállapítani. Az esetet a rendőrség vizsgálja.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jönnek a kacsák
Ma, 15:00
A megrögzött szeleburdi agglegény lúd miatt - aki inkább légi akrobatikát gyakorol ahelyett, hogy a többiekkel készülne a vándorlásra - két kiskacsa elszakad csapatától. Habár a bájgúnárnak semmi kedve, hogy segítsen a két kiskacsának visszatalálni a csapatához, egy véletlen folytán megsérül, így a kacsákkal marad. A furcsa trió nekivág egy veszélyekkel teli útnak, hogy még az első hó megérkezése előtt biztonságos búvóhelyet találjanak.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
România neîmblânzită
Ma, 16:45
Dokumentumfilm.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Rampage - Tombolás
Ma, 18:35
Davis (Dwayne Johnson) nagy tudós, és van egy jó barátja: egy intelligens gorilla, George. Csakhogy egy rosszul sikerült genetikai kísérlet következtében az addig barátságos emberszabású durván átalakul: dühöngő szörnyszülötté válik, aki elhagyja szeretett otthonát, a laboratóriumot, és hosszú útra indul Észak-Amerikán keresztül: de akármerre jár mindenütt tombolás és rombolás jelzi a nyomát. A gazdája szeretné hazavinni régi kedvencét, ezért egy másik - szintén bogaras - tudós segítségével kikí
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Éjjeli napfény
Ma, 20:35
A rendkívüli szerelmi történetben a 17 éves Katie Price (Bella Thorne) extrém módon érzékeny a napfényre, nappal kényszerű szobafogságban, speciális ablakok mögé rejtőzve ábrándozik a normális életről. Éjjelente a fiatal lány átlagos tiniként éli az életét - amikor csak teheti, zenél, és a helyi állomáson gitározik az arra járóknak. Egyik este Charlie (Patrick Schwarzenegger) is felfigyel rá, akit Katie évek óta titokban csodál a szobája ablakából. A fiatalok pillanatok alatt egymásba szeretnek,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hova kirándulsz legszívesebben?
A megye összes kirándulóhelyét ismerem már
A szomszédos megyékbe szívesen járok el hétvégente
Az országban számos kirándulóhelyet felkerestem már
Kirándulni nem szoktam, inkább nagyobb nyaralásra ruházok be
Nem szeretek kirándulni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. április 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykacomb, 20 dkg zöldborsó, 15 dkg zöldbab, 1 db nagyobb sárgarépa, 15 dkg zsíros tejföl, 8 ...