Mentor Díj — várják a jelöléseket
Utoljára módositva: 2019-12-08 13:10:38

A Közösségért Alapítvány a Mol Románia évente tíz olyan kiváló tanárt, edzőt, nevelőt díjaz, akiknek jelentős, meghatározó szerepük volt a tanítványaik életében.

A díj Ioan Nemțoi üvegművész alkotása és 8000 lej pénzjutalom. A díjjal szeretnék felhívni a közvélemény figyelmét azokra a tanárokra, nevelőkre, edzőkre, mentorokra, akik tehetséges fiatalokat fedeztek fel, a háttérből segítik tanítványaik elindulását, pályakezdését, akiknek áldozatvállalása, munkája nagyban hozzájárul egy-egy fiatal képességeinek kibontakozásához. Az alapítvány azokat a nevelőket, mentorokat keresi, akik ösztönzik a tehetséges gyermekeket, mellettük vannak, keresik számukra a továbblépés lehetőségét, felkészítik őket a versenyekre, pályázni tanítják őket. Felhívásukban azt kérik, hogy akik ismernek ilyen tanárt, edzőt, mentort, jelöljék őt a tehetségek gondozói számára létrehozott Mentor Díjra! A jelöléseket online lehet benyújtani 2019. december 31-ig. A kiírással kapcsolatos részleteket és a jelölési űrlapot a https://pentrucomunitate.ro/hu/mentor címen találják.

A díjátadó Mentor Gála 2020. április 28-án lesz Bukarestben az Odeon Színházban. Az esemény díszmeghívottja Mihai Covaliu, a Romániai Olimpiai Bizottság elnöke.

Korábbi díjazottak Szatmár megyéből: Koczinger Éva matematikatanár (2018), Csiszár Ferenc vívóedző (2016), Nyiri Zoltán rajztanár (2014), Boga Katalin fizikatanár (2013), Mărneanu Ioan atlétikaedző, Nagykároly (2012) és Franczia Katalin matematikatanár (2012), Dolóczki Márta tanító (2011).

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...