Mérleget vont az Okinawa SK
Utoljára módositva: 2014-06-27 18:16:58

Bajnoki érmek, karateképzéseken való részvétel, fokozati, illetve övvizsgák jellemzik a Szatmárnémeti Okinawa SK első félévi mérlegét, amelyet pénteken mutatott be Nyesti Csaba 3. Danos karatedző és klubelnök.

Az Okinawa SK karatékái övvizsgán is részt vettek

„Nagyon elégedett vagyok az eddigi »terméssel«, hiszen sok versenyre sikerült eljutnunk, övvizsgát is rendeztünk, illetve nekem is sikerült a fokozati vizsgám” – összegzett röviden Nyesti. A karateegyesület sportolói idén részt vettek egy temesvári nemzetközi harcművészeti találkozón, majd a beiratkoztak Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK). Így részt vettek az egyesület által rendezett Szatmár Kupa küzdelmein, majd az AJK-val partnerségben megrendezték az Okinawa Kupát is. Négy ezüst– és két bronzérem volt a klub karatékáinak a mérlege a Nemzetközi Harcművészetek Szövetségéhez (IMAF) tartozó romániai föderáció által rendezett országos bajnokságon, Gyulafehérváron. Ugyanitt, Nyesti Csaba fokozati vizsgát tett és elnyerte a 3. Dant.

Az első felében vendéget is fogadtak, sensei Kovács Zsigmond, az IMAF romániai alelnökének személyében. A székelyudvarhelyi karatemester jelenlétében a klub harminc sportolója tette le kötelező övvizsgáját.

„Remélem a második félév is legalább ilyen eredményes lesz és hasonló jó eredményekről tudunk majd beszámolni” – mondta Nyesti

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...