Mérleget vont az Okinawa SK
Utoljára módositva: 2014-06-27 18:16:58

Bajnoki érmek, karateképzéseken való részvétel, fokozati, illetve övvizsgák jellemzik a Szatmárnémeti Okinawa SK első félévi mérlegét, amelyet pénteken mutatott be Nyesti Csaba 3. Danos karatedző és klubelnök.

Az Okinawa SK karatékái övvizsgán is részt vettek

„Nagyon elégedett vagyok az eddigi »terméssel«, hiszen sok versenyre sikerült eljutnunk, övvizsgát is rendeztünk, illetve nekem is sikerült a fokozati vizsgám” – összegzett röviden Nyesti. A karateegyesület sportolói idén részt vettek egy temesvári nemzetközi harcművészeti találkozón, majd a beiratkoztak Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK). Így részt vettek az egyesület által rendezett Szatmár Kupa küzdelmein, majd az AJK-val partnerségben megrendezték az Okinawa Kupát is. Négy ezüst– és két bronzérem volt a klub karatékáinak a mérlege a Nemzetközi Harcművészetek Szövetségéhez (IMAF) tartozó romániai föderáció által rendezett országos bajnokságon, Gyulafehérváron. Ugyanitt, Nyesti Csaba fokozati vizsgát tett és elnyerte a 3. Dant.

Az első felében vendéget is fogadtak, sensei Kovács Zsigmond, az IMAF romániai alelnökének személyében. A székelyudvarhelyi karatemester jelenlétében a klub harminc sportolója tette le kötelező övvizsgáját.

„Remélem a második félév is legalább ilyen eredményes lesz és hasonló jó eredményekről tudunk majd beszámolni” – mondta Nyesti

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...