Mérleget vont az Okinawa SK
Utoljára módositva: 2014-06-27 18:16:58

Bajnoki érmek, karateképzéseken való részvétel, fokozati, illetve övvizsgák jellemzik a Szatmárnémeti Okinawa SK első félévi mérlegét, amelyet pénteken mutatott be Nyesti Csaba 3. Danos karatedző és klubelnök.

Az Okinawa SK karatékái övvizsgán is részt vettek

„Nagyon elégedett vagyok az eddigi »terméssel«, hiszen sok versenyre sikerült eljutnunk, övvizsgát is rendeztünk, illetve nekem is sikerült a fokozati vizsgám” – összegzett röviden Nyesti. A karateegyesület sportolói idén részt vettek egy temesvári nemzetközi harcművészeti találkozón, majd a beiratkoztak Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK). Így részt vettek az egyesület által rendezett Szatmár Kupa küzdelmein, majd az AJK-val partnerségben megrendezték az Okinawa Kupát is. Négy ezüst– és két bronzérem volt a klub karatékáinak a mérlege a Nemzetközi Harcművészetek Szövetségéhez (IMAF) tartozó romániai föderáció által rendezett országos bajnokságon, Gyulafehérváron. Ugyanitt, Nyesti Csaba fokozati vizsgát tett és elnyerte a 3. Dant.

Az első felében vendéget is fogadtak, sensei Kovács Zsigmond, az IMAF romániai alelnökének személyében. A székelyudvarhelyi karatemester jelenlétében a klub harminc sportolója tette le kötelező övvizsgáját.

„Remélem a második félév is legalább ilyen eredményes lesz és hasonló jó eredményekről tudunk majd beszámolni” – mondta Nyesti

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...