Mérleget vont az Okinawa SK
Utoljára módositva: 2014-06-27 18:16:58

Bajnoki érmek, karateképzéseken való részvétel, fokozati, illetve övvizsgák jellemzik a Szatmárnémeti Okinawa SK első félévi mérlegét, amelyet pénteken mutatott be Nyesti Csaba 3. Danos karatedző és klubelnök.

Az Okinawa SK karatékái övvizsgán is részt vettek

„Nagyon elégedett vagyok az eddigi »terméssel«, hiszen sok versenyre sikerült eljutnunk, övvizsgát is rendeztünk, illetve nekem is sikerült a fokozati vizsgám” – összegzett röviden Nyesti. A karateegyesület sportolói idén részt vettek egy temesvári nemzetközi harcművészeti találkozón, majd a beiratkoztak Szatmár Megyei Karate Egyesület (AJK). Így részt vettek az egyesület által rendezett Szatmár Kupa küzdelmein, majd az AJK-val partnerségben megrendezték az Okinawa Kupát is. Négy ezüst– és két bronzérem volt a klub karatékáinak a mérlege a Nemzetközi Harcművészetek Szövetségéhez (IMAF) tartozó romániai föderáció által rendezett országos bajnokságon, Gyulafehérváron. Ugyanitt, Nyesti Csaba fokozati vizsgát tett és elnyerte a 3. Dant.

Az első felében vendéget is fogadtak, sensei Kovács Zsigmond, az IMAF romániai alelnökének személyében. A székelyudvarhelyi karatemester jelenlétében a klub harminc sportolója tette le kötelező övvizsgáját.

„Remélem a második félév is legalább ilyen eredményes lesz és hasonló jó eredményekről tudunk majd beszámolni” – mondta Nyesti

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...