Mesteri címek érkeztek a Karate-Do B.F.K.S.-hoz
Utoljára módositva: 2019-10-15 17:43:04

Nagy megtiszteltetés érte a nagykárolyi Karate-Do B.F.K.S. Sportklubot az elmúlt hétvégém, ugyanis sportminisztérium kitüntette az egyesület legeredményesebb sportolóját, illetve annak edzőjét.

Dr. Fazekas György klubelnököt és edzőt érdemes mesteredzői címek jutalmazták, míg Bartincki Attilát a sport érdemes mesteri címét érdemelte ki.

,,Nagyon örülök ennek az elismerésnek hiszen ez 17 év kitartó munkájának a gyümölcse. Az eredmények magukért beszélnek” — mondta Attila, aki hat alkalommal érdemelte ki Szatmáron a megye legjobb sportolójának járó címet a nem olimpiai sportágakban, idén pedig többek között már egy bajnoki címmel, illetve a gojuryu stílus világbajnokságán bronzérmet szerzett a malajziai Kuala Lumpurban.

Az oklevelet és a kitüntetéssel járó érmet a hétvégén hazai környezetben vehette át Dr. Fazekas György és Bartincki Attila, a klub által rendezett koryu-karate-jutsu nemzetközi tanfolyamon.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...