Miért nem használhatják a pláza parkolóját?
Utoljára módositva: 2018-01-19 12:48:32

A szatmárnémeti Nicolae Golescu utcai plázában működő üzletekben dolgozók keresték meg tegnap szerkesztőségünket, felháborodásuk oka pedig az volt, hogy az ingatlan tulajdonosa gyakorlatilag elzárta előlük a mélygarázst.

 

A plázában működő üzletekben, csakúgy mint az ottani fitnesztermekben dolgozók és az oda járó vendégek is jóval az ott működő boltok nyitása, azaz 9 óra előtt kezdik a napi programjukat, ezért mélységesen felháborodtak azon, hogy a tulajdonos távirányítóval működő kaput szereltetett a mélygarázs bejáratához. Az ott dolgozók és a lakók parkolási kálváriája egyébként még nyáron megkezdődött, akiket már akkor az épület mélygarázsának -2-es szintjére száműztek, a túlságosan szűk és meredek le- és felhajtó miatt azt sokan nem is vállalták. Most viszont, hogy kapuval zárta el a fedett parkoló használatának lehetőségét még az ott lakóktól is, az épület mellett lévő néhány parkolóhely folyamatosan foglalt, esélytelen ott szabad helyet találni. Ráadásul, mondják a dolgozók, a környéken ellehetetlenített parkolás miatt az üzletek árufeltöltése is komoly gondot jelent, az áruszállító kamionok a parkoló autóktól meg sem tudják közelíteni az egyébként számukra fenntartott bejáratot. Az ott dolgozók azért fordultak a nyilvánossághoz, mert a tulajdonos többszörös megkeresésükre sem hajlandó a problémát orvosolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. november 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...