Miért nem használhatják a pláza parkolóját?
Utoljára módositva: 2018-01-19 12:48:32

A szatmárnémeti Nicolae Golescu utcai plázában működő üzletekben dolgozók keresték meg tegnap szerkesztőségünket, felháborodásuk oka pedig az volt, hogy az ingatlan tulajdonosa gyakorlatilag elzárta előlük a mélygarázst.

 

A plázában működő üzletekben, csakúgy mint az ottani fitnesztermekben dolgozók és az oda járó vendégek is jóval az ott működő boltok nyitása, azaz 9 óra előtt kezdik a napi programjukat, ezért mélységesen felháborodtak azon, hogy a tulajdonos távirányítóval működő kaput szereltetett a mélygarázs bejáratához. Az ott dolgozók és a lakók parkolási kálváriája egyébként még nyáron megkezdődött, akiket már akkor az épület mélygarázsának -2-es szintjére száműztek, a túlságosan szűk és meredek le- és felhajtó miatt azt sokan nem is vállalták. Most viszont, hogy kapuval zárta el a fedett parkoló használatának lehetőségét még az ott lakóktól is, az épület mellett lévő néhány parkolóhely folyamatosan foglalt, esélytelen ott szabad helyet találni. Ráadásul, mondják a dolgozók, a környéken ellehetetlenített parkolás miatt az üzletek árufeltöltése is komoly gondot jelent, az áruszállító kamionok a parkoló autóktól meg sem tudják közelíteni az egyébként számukra fenntartott bejáratot. Az ott dolgozók azért fordultak a nyilvánossághoz, mert a tulajdonos többszörös megkeresésükre sem hajlandó a problémát orvosolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...