Miért nem használhatják a pláza parkolóját?
Utoljára módositva: 2018-01-19 12:48:32

A szatmárnémeti Nicolae Golescu utcai plázában működő üzletekben dolgozók keresték meg tegnap szerkesztőségünket, felháborodásuk oka pedig az volt, hogy az ingatlan tulajdonosa gyakorlatilag elzárta előlük a mélygarázst.

 

A plázában működő üzletekben, csakúgy mint az ottani fitnesztermekben dolgozók és az oda járó vendégek is jóval az ott működő boltok nyitása, azaz 9 óra előtt kezdik a napi programjukat, ezért mélységesen felháborodtak azon, hogy a tulajdonos távirányítóval működő kaput szereltetett a mélygarázs bejáratához. Az ott dolgozók és a lakók parkolási kálváriája egyébként még nyáron megkezdődött, akiket már akkor az épület mélygarázsának -2-es szintjére száműztek, a túlságosan szűk és meredek le- és felhajtó miatt azt sokan nem is vállalták. Most viszont, hogy kapuval zárta el a fedett parkoló használatának lehetőségét még az ott lakóktól is, az épület mellett lévő néhány parkolóhely folyamatosan foglalt, esélytelen ott szabad helyet találni. Ráadásul, mondják a dolgozók, a környéken ellehetetlenített parkolás miatt az üzletek árufeltöltése is komoly gondot jelent, az áruszállító kamionok a parkoló autóktól meg sem tudják közelíteni az egyébként számukra fenntartott bejáratot. Az ott dolgozók azért fordultak a nyilvánossághoz, mert a tulajdonos többszörös megkeresésükre sem hajlandó a problémát orvosolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...