Miért nem használhatják a pláza parkolóját?
Utoljára módositva: 2018-01-19 12:48:32

A szatmárnémeti Nicolae Golescu utcai plázában működő üzletekben dolgozók keresték meg tegnap szerkesztőségünket, felháborodásuk oka pedig az volt, hogy az ingatlan tulajdonosa gyakorlatilag elzárta előlük a mélygarázst.

 

A plázában működő üzletekben, csakúgy mint az ottani fitnesztermekben dolgozók és az oda járó vendégek is jóval az ott működő boltok nyitása, azaz 9 óra előtt kezdik a napi programjukat, ezért mélységesen felháborodtak azon, hogy a tulajdonos távirányítóval működő kaput szereltetett a mélygarázs bejáratához. Az ott dolgozók és a lakók parkolási kálváriája egyébként még nyáron megkezdődött, akiket már akkor az épület mélygarázsának -2-es szintjére száműztek, a túlságosan szűk és meredek le- és felhajtó miatt azt sokan nem is vállalták. Most viszont, hogy kapuval zárta el a fedett parkoló használatának lehetőségét még az ott lakóktól is, az épület mellett lévő néhány parkolóhely folyamatosan foglalt, esélytelen ott szabad helyet találni. Ráadásul, mondják a dolgozók, a környéken ellehetetlenített parkolás miatt az üzletek árufeltöltése is komoly gondot jelent, az áruszállító kamionok a parkoló autóktól meg sem tudják közelíteni az egyébként számukra fenntartott bejáratot. Az ott dolgozók azért fordultak a nyilvánossághoz, mert a tulajdonos többszörös megkeresésükre sem hajlandó a problémát orvosolni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alita: A harc angyala
Ma, 21:00
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlék
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...