Miklós herceg Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2014-04-09 08:53:30

Szatmár megyei látogatása során Nagykárolyba is tett egy kitérőt Miklós román királyi herceg, akit Kovács Jenő polgármester, Bogdan Georgescu, a Nagykárolyi Kulturális, Sport- és Turisztikai Igazgatóság vezetője, valamint Hágó Attila Nándor, a Nagykárolyi Városi Múzeum igazgatója fogadott a Károlyi-kastélyban. A herceg és küldöttsége a múzeumigazgató vezetésével végigjárta a kastélyban berendezett állandó kiállításokat, így megtekinthették a történelmi enteriőröket, valamint a helytörténeti és az afrikai kiállítást, ezen felül a műemlék épületben felújított kápolnát. Kovács Jenő ezt követően a felújítás alatt álló parkot mutatta meg a küldöttségnek, amely a nagykárolyi látogatást követően a kaplonyi kriptát is megtekintette.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...