Mikrofonügy a városházán
Utoljára módositva: 2014-07-02 10:17:12

Nem hivatalosan mikrofonokról, hivatalosan „fehér színű műanyag darabokról” van szó.

A Lakossági Tájékoztató Iroda

Érdekes módon épp az utóbbi időben szóbeszéd tárgyát képező, különböző irodavezetői és szolgálat-vezetői állásokat is érintő városházi szerkezeti átalakításokról szóló nyilvános és nem nyilvános tárgyalások idején kerültek elő lehallgatásra alkalmas eszközök a polgármesteri hivatalból. Dorel Coica polgármester Ausztriában van, az őt helyettesítő Radu Roca alpolgármester nem kívánt állást foglalni a „lelet” ügyében.

“Nem tudom, hogy mikrofonokról van-e szó vagy cukorkatartókról — reagált lapunk megkeresésére a szatmárnémeti alpolgármester, annyit mondhatok csak, hogy három darab fehér műanyag valamiről kell megállapítania valakiknek, hogy mik azok.” A nem hivatalos információk szerint három különböző irodában találták meg ezeket, Roca szerint a földszinti, tizenegyes számú Lakossági Tájékoztató Irodából hozta elő valaki, akinek kilétét szintén szeretné bizalmasan kezelni.

Az ügy másik érdekessége nem csak az, hogy a hivatalban is nagy port kavaró szerkezeti-felépítési átalakításhoz vezető szervezkedés hajrájában, hanem az is, hogy tíz, mások szerint tizenöt nappal ezelőtti felfedezésről van szó. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért épp most jutott napvilágra az ügy, erre Roca, aki annak ellenére, hogy furcsállja a dolgot, tegnap még szintén nem akart egyértelmű választ adni.

Az asztallap alá ragasztható szerkezetekről szóló nem hivatalos információk szerint ezek nem felvevő, csak hangot érzékelő és azt továbbító, rövid hatótávolságú mikrofonok voltak, „házon belüli” hatótávolsággal.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Amerikai bérgyilkos
Ma, 19:00
Mitch Rapp (Dylan O Brien) életét egy szörnyű tragédia árnyékolja be: egy terrorista támadás során a szeme láttára ölik meg a menyasszonyát. A mindenre elszánt férfi személyes bosszút esküszik, egyetlen célja, hogy kiiktassa a kegyetlen merénylőket. Az egykori sikeres atlétára a CIA igazgatóhelyettese, Irene Kennedy (Sanaa Lathan) is felfigyel: felveszi Mitchet az ügynökség elit terroristaelhárító programjába, majd a hidegháborús veterán, a kőkemény Stan Hurley (Michael Keaton) kezeire bízza. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:00
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 25.
A Mars a Szűz jegyében áll. Jelentőségteljes nap elébe néz. Végre felkínálkozik a várva várt lehetőség, közeleg az idő, amikor válthat, és valami új dologba kezdhet. Döntsön megfontoltan!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...