Mikrofonügy a városházán
Utoljára módositva: 2014-07-02 10:17:12

Nem hivatalosan mikrofonokról, hivatalosan „fehér színű műanyag darabokról” van szó.

A Lakossági Tájékoztató Iroda

Érdekes módon épp az utóbbi időben szóbeszéd tárgyát képező, különböző irodavezetői és szolgálat-vezetői állásokat is érintő városházi szerkezeti átalakításokról szóló nyilvános és nem nyilvános tárgyalások idején kerültek elő lehallgatásra alkalmas eszközök a polgármesteri hivatalból. Dorel Coica polgármester Ausztriában van, az őt helyettesítő Radu Roca alpolgármester nem kívánt állást foglalni a „lelet” ügyében.

“Nem tudom, hogy mikrofonokról van-e szó vagy cukorkatartókról — reagált lapunk megkeresésére a szatmárnémeti alpolgármester, annyit mondhatok csak, hogy három darab fehér műanyag valamiről kell megállapítania valakiknek, hogy mik azok.” A nem hivatalos információk szerint három különböző irodában találták meg ezeket, Roca szerint a földszinti, tizenegyes számú Lakossági Tájékoztató Irodából hozta elő valaki, akinek kilétét szintén szeretné bizalmasan kezelni.

Az ügy másik érdekessége nem csak az, hogy a hivatalban is nagy port kavaró szerkezeti-felépítési átalakításhoz vezető szervezkedés hajrájában, hanem az is, hogy tíz, mások szerint tizenöt nappal ezelőtti felfedezésről van szó. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért épp most jutott napvilágra az ügy, erre Roca, aki annak ellenére, hogy furcsállja a dolgot, tegnap még szintén nem akart egyértelmű választ adni.

Az asztallap alá ragasztható szerkezetekről szóló nem hivatalos információk szerint ezek nem felvevő, csak hangot érzékelő és azt továbbító, rövid hatótávolságú mikrofonok voltak, „házon belüli” hatótávolsággal.

Princz Csaba

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 18:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 21:00
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 20.
Ha megtetszik Önnek valaki az utcán, nincs sok ideje mérlegelni, azonnal cselekednie kell. Nincs vesztenivalója, viszont tapasztalatot szerezhet!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...