Miller is játszhat Alexandrián
Utoljára módositva: 2017-12-05 20:08:55

Kedden érkezett meg Britany Miller zöldkártyája Izraelből, így az Egyesült Államokból érkezett kosárlabdázó pénteken pályára léphet új csapata, a Szatmárnémeti Városi Sportklub mezében.

Mint ismeretes, a 30 éves center a távozó Destiny Williams helyét veszi át a csapatban.

Mint arról beszámoltunk, Miller legutóbb az izraeli Hapoel Zichron együttesében kosarazott az elmúlt idény végéig. 2008-tól játszik kontinensünkön, a cseh Valosun Brno együttesében kezdte profi pályafutását. 2009-ben beválogatták Detroit Shock csapatában, így néhány mérkőzésen pályára lépett a női profi-ligában (WNBA) is. Utána visszajött Európába, ahol a spanyol másodosztályos Universitario Ferroltól a horvát Lupa Promotion együtteséhez szerződött, ahol az Adria Kupa regionális sorozatban, illetve a FIBA Európa Kupában is játszott. A francia másodosztályos Calais együttesnél egy évet játszott, majd visszatért Spanyolországba, ahol az élvonalbeli Bembibre együttesnél folytatta pályafutását. A 2013–14-es szezon végén a Gernika Bizkaia együttessel jutott fel a spanyol élvonalba (itt csapattársa volt a szatmárnémeti Claudia Popnak), és itt játszott még egy évet. Mielőtt Izraelbe szerződött volna a spanyol élvonalbeli Mann Filter, illetve a portugál CAB Madeira játékosa volt.

A pénteken, 18 órakor kezdődő CSB Teleorman Alexandria – Szatmárnémeti Városi Sportklub mérkőzést a FRB Tv és a Román Kosárlabda-szövetség YouTube-csatornája közvetíti élőben.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...