Minden jegy elkelt a decemberi Pénz az égből előadásokra
Utoljára módositva: 2019-11-30 15:34:15

Ray Cooney-vígjátékkal búcsúztatja a 2019-es évet a Harag György Társulat. A december 29-re, 30-ra és 31-re szóló jegyek értékesítése már novemberben elkezdődött — és be is fejeződött, minden jegy elkelt ugyanis a szilveszteri előadásokra.

A társulat ezért úgy döntött, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel már január elején, 9-én, csütörtökön 19 órától újra bérletszünetben játssza a Pénz az égből című előadást, a belépők árusítása pedig már el is kezdődött az Északi Színház jegyirodájában, illetve a Biletmaster jegyértékesítő rendszerben.

Az előadásban Henry Perkins épp a születésnapi vacsorájára siet, amikor egy szerencsés (?) véletlen folytán elcseréli táskáját — a hozzá kerülőben rengeteg bankó van, az összeg pedig vélhetően bűncselekményhez köthető. A férfi ezért megtartja a pénzt, amivel valóra válthatná álmait, ám ehelyett hazugságok és félreértések viharában találja magát, a rendőrség mellett pedig feltűnik a maffia, a barátok és egy pénzéhes hivatalnok is…

Az előadás szereplői Nagy Csongor Zsolt, Rappert-Vencz Stella, Péter Attila Zsolt, Keresztes Ágnes, Nagy Orbán, Rappert-Vencz Gábor, Bodea Tibor és Orbán Zsolt, rendezője pedig a magyarországi Lendvai Zoltán, aki egyebek mellett a Család ellen nincs orvosság és a Semmit se bánok című sikerdarabokat vitte színre Szatmárnémetiben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 1.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...