Minden meccset nyerni akarnak
Utoljára módositva: 2014-10-14 16:42:34

Szerdán 15 órától hazai pályán játszik az FC Olimpia: a szatmáriak alsóházi rangadót játszanak az eddig nyeretlen Nagyváradi FC Bihorral, amely megtizedelt játékoskerettel érkezik a meccsre.

Villand Robi (sárga mez) és társai le kell győzzék ma a nagyváradiakat

Hétközi fordulót rendeznek szerdán a labdarúgó Liga 2 2-es Csoportjában, a Szatmárnémeti FC Olimpia pedig alsóházi rangadót játszik hazai pályán 15 órától a sereghajtó Nagyváradi FC Bihorral. A nagyváradi származású Olimpia–edző, Cosmin Bodea hangsúlyozta, nem fűzik érzelmi szállak a Bihar megyei élcsapathoz, mivel játékosként csak rövid ideig öltötte magára a „piros–kék” mezt, trénerként pedig soha nem dolgozott ennél a csapatnál. „Egy gondolat foglalkoztat a találkozó előtt, mégpedig az, hogy nyerjünk” – mondta Bodea. A derűlátását arra alapozza, hogy legénysége végre rákapott a játék ízére és meccsről jobban futballozik. Szerinte az elmúlt szombaton, az éllovas Resicabányai Metalul ellen hozta a legjobb teljesítményt a csapata, ahol még emberhátrányban is fölényben játszottak. „Nem túlzok, ha azt mondom: legalább hat–hét tiszta gólhelyzetünk volt, csak a labda nem akart bemenni az ellenfél kapujába. A resicaiak félhelyzetből is betaláltak, nekünk egyszer sem sikerült bevenni az ellenfél kapuját. El vagyok keseredve, mert nem érdemeltük meg azt a vereséget, hiszen nagyon jól játszott a csapatom, csak nem volt szerencsénk a befejezésnél” – nyilatkozta a tegnapi sajtótájékoztatón a szakvezető, aki először mondta, hogy hisz a legénységében. „Hiszek a csapatban, hogy képesek a remek teljesítményekre és jó eredményre. Az utóbbi három mérkőzésen javulást láttam a játékban. Szerintem eddig hiányzott az akarat. Ha a mostani teljesítményt visszük tovább, akkor jönnek majd az eredmények is. Örülnék, ha idén már nem kapnánk ki több meccsen” – tette hozzá Bodea.

Szerdán 15 órától az FC Bihor lesz az ellenfél, szombaton pedig Temesváron, az ACS Poli ellen játszik idegenben a szatmári legénység. Két hét múlva is idegenben játszik a legénység, Slatinán, a FC Olt ellen, november elsején pedig a Tatrangi Unirea lesz a vendég Szatmárnémetiben.

A nagyváradiak elleni találkozón a szatmári gárdából eltiltás miatt hiányzik majd Munteanu és Svarczkopf, míg túloldalt majdnem a fél csapat hiányzik: eltiltás miatt Străut és a kapus Hildan nem léphet pályára, de sérülés miatt kimarad az együttesből Achim, Mihuţ, Sălăjean és Bacter. Így a váradiaknak nehéz dolguk lesz Szatmárnémetiben, és remélhetően nem szerdán szerzik meg idénybeli első győzelmüket.

Liga 2, 2-es Csoport, 8. forduló

Szatmárnémeti FC Olimpia – Nagyváradi FC Bihor

15 óra, Olimpia Stadion.

Bíró: Marius Chioran Nechita – Kolozsvár

Asszisztensek: Gabriel Bârjac – Zilah; Cristian Nicolae Lucaci – Nagybánya

Cserebíró: Valeriu Ciprian Demian – Zilah

Megfigyelők: Ion Mureşan – Temesvár; Costin Dan – Zilah)

További mérkőzések

FC Olt Slatina – Resicabányai Metalul

Tatrangi Unirea – CSM Râmnicu Vâlcea

Karánsebesi FC – CS Mioveni

Fortuna Poiana Câmpina – Temesvári ACS Poli

A Pankotai Şoimii szabadnapos.

1 Resica 7 5 2 0 10–2 17
2 ACS Poli 6 4 0 2 8–4 12
3 Fortuna 6 3 2 1 9–5 11
4 Mioveni 7 3 2 2 4–3 11
5 Tatrang 6 3 1 2 6–5 10
6 Vâlcea 7 1 5 1 2–3 8
7 Pankota 7 1 3 3 9–10 6
8 Karánsebes 6 1 3 2 4–8 6
9 FC Olt 6 0 4 2 3–6 4
10 OLIMPIA 6 1 1 4 3–6 4
11 FC Bihor 6 0 3 3 3–9 3
KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. február 18.
Nem tudod, mi az, amivel sokkoltál valakit. Te azt gondolod, csak csupa olyasmit mondtál, amit ő már tudott. A reakciójából mégis arra következtetsz, hogy ez nem egészen így történt. Érdemes vele átbeszélned, hogy mi okozott nála ekkora meglepődést, és azt is, hogyan segíthetnél neki.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...