Minden tánciskolás bejutott a döntőbe
Utoljára módositva: 2019-11-21 12:33:28

Szászrégenben, a Mirona Kupa országos verseny idei kiírásán remekeltek az elmúlt napokban a szatmárnémeti Loga Dance School sporttáncosai. Öt duó és egy egyéni versenyző összesen 11 érmet szerzett 10 kategóriában, habár a megmérettetésen több mint 250 páros lépett a táncparkettre.

A Hornyák Dániel, Iulia Pușcaș (12–15 évesek, open basic latino) és a Kengye Ádám, Illés Tamara (16–34 évesek, open basic standard) párosok érték el a legjobb eredményeket, hiszen ők a kategóriájuk legjobbjainak bizonyultak.

A Hornyák, Pușcaș kettős egyébként másik két versenyszámban is megmérkőzött: a 12–15 évesek open basic standard számában bronzérmet szerzett, az latintánc nyílt versenyben pedig döntős volt, a 6. helyen zárt.

Ugyanebben a korosztályban közel volt a duplázáshoz a Tóth Krisztián, Alexandra Mihali páros is: a D-osztályos versenyben ezüstérmet szerzett, az open basic latino versenyszámban pedig éppen lecsúszott a dobogóról, a 4. helyen zártak.

A 6–11 évesek között az Eduard Pușcaș, Bacutiu-Mák Regina kettős bronzérmet szerzett az E-osztály versenyében, de döntőben táncoltak az open basic kategóriában is, ahol az 5. lett.

Két versenyszámban lépett a zsűri elé a Daniel Pop, Gloria Mihai páros is: az open basic latino, majd az open basic standard kategóriákban is a 4. helyen zárt.

A 8–9 éves lányok egyéni számában is dobogóra szólították a Loga Dance School táncosát: Flavia Buzilă bronzéremmel térhetett haza.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...