Mindent hoztak a 13 éven aluliak
Utoljára módositva: 2013-01-29 17:43:34

A Fehérgyarmaton rendezett 21. Kölcsey Kupa teremlabdarúgó–torna 13 éven aluliak küzdelmében a Kinder FC Nagykároly legyőzhetetlen volt.

 

A Kinder FC Nagykároly két csapattal vett részt a tornán

Két korosztály küzdelmében képviseltette magát a Kinder FC Nagykároly, az elmúlt hétvégi 21. Kölcsey Kupa nemzetközi teremlabdarúgó–tornán, Fehérgyarmaton. A 13 éven aluliak csapata tíz rúgott és egy kapott góllal a korcsoport küzdelmeinek legjobbja volt, míg a 15 éven aluliak a negyedik helyen zártak. Utóbbiak egyébként veretlenül csoportelsőként zártak, azonban az elődöntőben kikaptak Nyírbátor együttesétől, a bronzmérkőzésen pedig a csengeriek visszavágtak a csoportmeccsen elvesztett mérkőzésért.

Ugyanakkor, a 13 éven aluliak tornájáról a nagykárolyiak elhozták mindhárom különdíjat. A legjobb kapusnak járó elismerést Preg Dániel érdemelte ki, a legjobb játékosnak Gál Güntert választották meg, a gólkirályi címet pedig Boldizsár Edmond kapta meg.

A megmérettetésen a Szatmárnémeti Olimpia FC is részt vett egy–egy csapattal. A „kisebbek” a harmadik, míg a „nagyok” a hatodik helyen zártak korosztályuk táblázatában. A 13 éven aluliak egy győzelemmel és egy vereséggel zárták a csoportkört, az elődöntőben a Kinder FC-től kaptak ki, a helyosztón végül a házigazdákat verték 3–0-ra.

Végeredmények

13 éven aluliak: 1. Kinder FC Nagykároly, 2. Mátészalka, 3. Szatmárnémeti Olimpia FC, 4. Fehérgyarmat, 5. Nyírbátor, 6. Csenger.

Kinder FC: Preg Dániel, Sebestyén Gerhardt, Schupler Ábel, Boldizsár Dominik, Laurenţiu Dande, Veres Alex, Gál Günter, Paul Maşlinca, Bakai Balázs, Boldizsár Edmond, Schuller Raymond, Keizer Kevin, Dragoş Ciordaş. Edző: Csenteri József.

15 éven aluliak: 1. Mátészalka, 2. Nyírbátor, 3. Csenger, 4. Kinder FC, 5. Fehérgyarmat, 6. Olimpia FC.

Kinder FC: Laurenţiu Lăpuşte Copil, Hohagyi Alex, Tyukodi Krisztián, Alex Bărnuţiu, Nyéki Márk, Sergiu Barle, Csenteri Bencze, Jonucz Dániel, Heveli Dávid, Örmény Márk, Venczel Dávid, Hevele Mark. Edző: Tabi Zsolt.

Fotó: Kinder FC Nagykároly

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni?
Igen, szükség van megtisztítani a szervezetet
Még nem próbáltam, de itt az ideje elkezdeni
Nem szoktam, szerintem semmi szükség rá
Mi az a méregtelenítés?
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. február 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...