Mindjárt nyit az újabb bevásárlóközpont
Utoljára módositva: 2019-09-07 07:17:20

 

Újabb mozitermek, éttermek és boltok: október első felében nyit a legújabb bevásárlóközpont, az építő a mall közösségi tereit hangsúlyozza, de lesz például szabadtéri sportpályája is.

Két fázisban fog nyitni az Auchan előtti parkoló és a töltés közé épített bevásárló udvar, az Auchopping, tájékoztatta lapunkat a beruházó kommunikációért felelős menedzsere. Tudor Chira szerint október 15-éig ígérik a frontra nyíló üzletek megnyitását, október végére a mozi is kész lesz, az éttermek is akkortól nyitnak majd. A komplexum lényege mégsem ez, mutatott rá, hanem hogy egy közösségi teret szeretnének létrehozni, ahol rövid távra is bérelhető irodákban lehet számítógépen dolgozni, internetet elérni, egyéb irodai feladatokat elvégezni, miközben színházi előadások zajlanak a szabadtéri amfiteátrumban, sportversenyek a pályán, vagy délelőtti konferenciák, gálák és bemutatók a mozitermekben.

 

Öt termes mozi

 

A jövő hónap első felére ígért nyitás után a már most üzemelő Laguna lakberendezési áruház mellett a Decathlon, a Casa Rusu, a Zoo Center és a Compas fog nyitni. Az üzletház másik traktusában — amelyiknek a megnyitására október végén lehet számítani —, lesz majd az öt termes Cinema One által üzemeltetett mozi és három étterem, ez utóbbiakról Chira nem kívánt több részletet elárulni. Vendéglátóipari egységből lesz több is, ezekkel előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, de ezek még nem fejeződtek be.

 

Tízmilliós költségek

 

A sok zöldövezettel tűzdelt sétatér-üzletháznak készülő Aushoppingot az Immochanból lett Ceetrus francia ingatlanfejlesztő építi, együttműködésben az Auchan hipermarkettel. A beruházással az volt a cél, hogy megduplázzák a nem a hipermarkethez tartozó kereskedelmi felület méretét. Az üzletházzal párhuzamosan a töltés és az új létesítmény között lakópark is épül, várhatóan ez egy még későbbi időpontban, előreláthatólag pár év múlva lesz kész. Három hektáron épülnek itt kétemeletes társasházak, körülbelül háromszáz lakással lesz több a városban, ha elkészülnek ezek. A két beruházás — a kereskedelmi és a lakáscélú — összértéke meghaladja a tízmillió eurót.

 

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 1.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...