Minisztériumi elismerés a karatékának
Utoljára módositva: 2018-06-12 10:52:32

Jutalmazta a világbajnoki pontszerző helyet a Sport- és Ifjúsági Minisztérium.

Vida Ármin karatékát és Magos Róbertet, a Szatmár Megyei Karate Egyesület elnökét is díjazta a szatmári származású Ioana Bran sport- és ifjúsági miniszter.

A Samuraiul SK lázári szekciójának a sportolója tavaly szeptemberben vett részt a Karate Világszövetség (WKF) által Bukarestben rendezett goju ryu világbajnokságon, és az ifik –76 kilogrammos kumite versenyszámában járt közel az éremszerzéshez. Élete első vb-szereplése az ötödik helyet hozta Árminnak.

A lázári srác a román nemzeti válogatott sportolójaként vett részt a vb-n, ahol 31 ország 924 sportolója küzdött meg, a sportminisztérium pedig most jutalmazta a pontozó karatékákat.

„A kitartó munka meghozta gyümölcsét” — fogalmazott Magos Róbert, aki egyben a Samuraiul SK edzője is. Ármin felkészítésében részt vett még Filer Iván és Anzik Arnold is. Magos szerint a szakvezetés azon dolgozik, hogy a tehetséges karatéka közeljövőben egy éremmel térjen haza a vb-ről. „Tudom, hogy eljön neki is az idő, hogy dobogón fog állni. Ehhez viszont folytatnia kell azt a munkát, amit lelkiismeretesen elkezdett” — mondta korábban Magos.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A királynő kutyája
Ma, 15:00
A brit monarchia nagy napra ébredt, mikor Fülöp herceg egy csöpp corgival ajándékozta meg II. Erzsébetet, a híresen kutyabarát királynőt. A Buckingham palota eddig is az ugatástól volt hangos, de most az új jövevény, az izgága, rosszcsont, és irtó cuki Rex minden szabályt felrúg, amit négy tappancs csak felrúghat. Egyik csíny követi a másikat, de a bájos pofinak senki nem tud ellenállni. Ám mikor egy véletlen folytán Rex az utcára kerül, a luxus élet tovaszáll és hirtelen minden a feje tetejére
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e méregteleníteni tavasszal?
Ünnepek után kell egy kis diéta
Mindig tartok néhány napos böjtöt, hogy kitisztuljon a szervezet
Fontos a méregtelenítés tavasszal, készülni kell a nyárra
Nem fogllkozom ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. március 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 40 dkg spenót (fagyasztott) bors só fokhagyma 4 dkg vaj 4 dkg liszt 7,5 dl tej szerecsendió ...