Minőségi dzsesszkoncert a Károlyi-kastélyban
Utoljára módositva: 2019-07-15 15:07:56

A Summer Sound Session rendezvénysorozat második koncertje a vasárnap esti kedvezőtlen időjárási feltételek miatt, az Amfiteátrum helyett végül a nagykárolyi Károlyi-kastélyban került lebonyolításra. A koncert a minőségi dzsessz világába kalauzolta a közönség tagjait: Luiza Zan és Sárik Péter kettőse ismét lenyűgöző összhatású koncertet produkált.

Zenei repertoárjukból nem hiányoztak az olyan slágerek, mint a „Summertime”, „Footprints”, „Never too much”, „Route 66”, „One note samba”, „The Girl from Ipanema”, de a bossa nova és samba ritmusa is felcsendült a különböző zenei improvizációk során. A koncertet a közönség is nagyra értékelte, több alkalommal lelkes közreműködőként vették ki részüket a még minőségibb zenei élmény elérése érdekében.

A bő másfél órás koncertet követően a közönség állva, hosszas tapssal jutalmazta a művészeket, akik mintegy köszönetképpen, ráadásdalokkal is készültek.

A Summer Sound Session rendezvénysorozat programjai folytatódnak: július 21-én, vasárnap 20 órától kezdődően az Amfiteátrumban akusztikus zenei est veszi kezdetét az Acoustic Station és a Funk You formációk közreműködésével. A szervezők tájékoztatása szerint kedvezőtlen időjárási körülmények esetén a koncertet a Károlyi-kastélyban tartják meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...