Minőségi dzsesszkoncert a Károlyi-kastélyban
Utoljára módositva: 2019-07-15 15:07:56

A Summer Sound Session rendezvénysorozat második koncertje a vasárnap esti kedvezőtlen időjárási feltételek miatt, az Amfiteátrum helyett végül a nagykárolyi Károlyi-kastélyban került lebonyolításra. A koncert a minőségi dzsessz világába kalauzolta a közönség tagjait: Luiza Zan és Sárik Péter kettőse ismét lenyűgöző összhatású koncertet produkált.

Zenei repertoárjukból nem hiányoztak az olyan slágerek, mint a „Summertime”, „Footprints”, „Never too much”, „Route 66”, „One note samba”, „The Girl from Ipanema”, de a bossa nova és samba ritmusa is felcsendült a különböző zenei improvizációk során. A koncertet a közönség is nagyra értékelte, több alkalommal lelkes közreműködőként vették ki részüket a még minőségibb zenei élmény elérése érdekében.

A bő másfél órás koncertet követően a közönség állva, hosszas tapssal jutalmazta a művészeket, akik mintegy köszönetképpen, ráadásdalokkal is készültek.

A Summer Sound Session rendezvénysorozat programjai folytatódnak: július 21-én, vasárnap 20 órától kezdődően az Amfiteátrumban akusztikus zenei est veszi kezdetét az Acoustic Station és a Funk You formációk közreműködésével. A szervezők tájékoztatása szerint kedvezőtlen időjárási körülmények esetén a koncertet a Károlyi-kastélyban tartják meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...