Minőségi dzsesszkoncert a Károlyi-kastélyban
Utoljára módositva: 2019-07-15 15:07:56

A Summer Sound Session rendezvénysorozat második koncertje a vasárnap esti kedvezőtlen időjárási feltételek miatt, az Amfiteátrum helyett végül a nagykárolyi Károlyi-kastélyban került lebonyolításra. A koncert a minőségi dzsessz világába kalauzolta a közönség tagjait: Luiza Zan és Sárik Péter kettőse ismét lenyűgöző összhatású koncertet produkált.

Zenei repertoárjukból nem hiányoztak az olyan slágerek, mint a „Summertime”, „Footprints”, „Never too much”, „Route 66”, „One note samba”, „The Girl from Ipanema”, de a bossa nova és samba ritmusa is felcsendült a különböző zenei improvizációk során. A koncertet a közönség is nagyra értékelte, több alkalommal lelkes közreműködőként vették ki részüket a még minőségibb zenei élmény elérése érdekében.

A bő másfél órás koncertet követően a közönség állva, hosszas tapssal jutalmazta a művészeket, akik mintegy köszönetképpen, ráadásdalokkal is készültek.

A Summer Sound Session rendezvénysorozat programjai folytatódnak: július 21-én, vasárnap 20 órától kezdődően az Amfiteátrumban akusztikus zenei est veszi kezdetét az Acoustic Station és a Funk You formációk közreműködésével. A szervezők tájékoztatása szerint kedvezőtlen időjárási körülmények esetén a koncertet a Károlyi-kastélyban tartják meg.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...