Mit keres a kutya a piacon?
Utoljára módositva: 2017-07-07 17:34:58

A szatmárnémeti Szamos piacon rendszeresen megforduló olvasónk telefonált szerkesztőségünkbe, ugyanis felháborítónak tartja azt, hogy sok kutyatulajdonos maga után vonszolja házi kedvencét, mikor bevásárolni megy.

Olvasónk nagyon kellemetlennek tartja azt, hogy az állatok ott téblábolnak a piaci forgatagban. Ez szerinte senkinek sem válik a hasznára, mert az állatra akarva akaratlanul is ráléphetnek a piacon, vagy ha pórázon, könnyen belegabalyodhat bárki. Arról nem is beszélve, hogy ha szükségét kell végezze a négylábú, akkor persze ott helyben intézi a dolgot. S azt is meg kell jegyezni, hogy hullik a szőrük, amit össze-vissza szórnak maga után. Ráadásul az állatot nemcsak a piac külterületén vonszolják magukkal a gazdik, hanem a fedett részre is, sőt a tejtermékeket árusító helyre is beviszik. Tévedés ne essék, nem mintha a kutyák ellen akarna valaki szólni, mert nem velük van a baj, hanem azokkal a felelőtlen gazdikkal, akik bevállalják a négylábút, de nem részesítik megfelelő ellátásban őket, ugyanis ehhez a kellő idejű séta is hozzátartozik. Ám úgy gondolván, hogy a sétát megejti a bevásárlással együtt, hát vonszolják maguk után az állatot is. Jó volna leszokni erről a fajta sétáról azon egyszerű oknál fogva, mert az élelmiszerpiacon nem lenne keresnivalója a kutyáknak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. november 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...