MKSZ-ajándékot kap az Szatmár-Ferencváros program 25 erdélyi települése
Utoljára módositva: 2018-04-19 16:15:41

A Szatmár-Ferencváros utánpótlás korosztályos női kézilabda határon átnyúló projekt, ez évi utolsó, egyben legfontosabb állomásához ér — tájékoztatta lapunkat Kiss Zoltán Sándor programvezető.

Közleményében leírta, hogy a „kistérségi válogatottak” a jövő héten a 8, 9 és 10 éves korosztályokban mérik össze a játéktudásukat. Az U8-as korcsoport jövő kedden Mezőfényen, a Tavasz Kupán, az U9-esek és az U10-esek jövő szombaton Szilágynagyfaluban, az Arany János Kupán, illetve Pusztadarócon, a Toldi Miklós Kupa keretében mérkőznek. Mindhárom tornára legalább egyenként legalább nyolc csapat részvételére számítanak a szervezők. A torna 9 órakor kezdődik és 17 óráig fog tartani a helyi sporttermekben.

„A rendezvények kiemelt fontosságúak, mert ezek lesznek az utolsó erőfelmérő tornák: az U9-es és U10-es korosztályban a lányok bebizonyíthatják, hogy a legjobb 16 játékos közt van a helyük korcsoportonként. Ők júniusban egy négy napos edzőtáborban vehetnek részt Budapesten, a Fradi Népligeti sportbázisán, az FTC vendégeként” — írta közleményében Kiss Zoltán Sándor.

Ugyanakkor huszonöt erdélyi települése ajándékot is kap a Magyar Kézilabda-szövetségtől (MKSZ): a programban résztvevő 25 erdélyi partnernek 25 szivacskézilabdát és két szivacskézilabda kaput ajándékoz. Ezeket Juhász István, a rendezvény díszvendége, az MKSZ Kézilabda az iskolában elnevezésű program vezetője, egyetemi tanár, válogatott edző adja át.

„Nagy utat tettünk meg négy év alatt, itt az alkalom, hogy erről ti is meggyőződjetek, csodákat fogtok látni” — olvasható a közleményben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 7.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db édeskömény, 1 db zöld alma, 1 db hagyma, 15 dkg sárgarépa, 2 ek. olaj, 6 dl ...