MKSZ-ajándékot kap az Szatmár-Ferencváros program 25 erdélyi települése
Utoljára módositva: 2018-04-19 16:15:41

A Szatmár-Ferencváros utánpótlás korosztályos női kézilabda határon átnyúló projekt, ez évi utolsó, egyben legfontosabb állomásához ér — tájékoztatta lapunkat Kiss Zoltán Sándor programvezető.

Közleményében leírta, hogy a „kistérségi válogatottak” a jövő héten a 8, 9 és 10 éves korosztályokban mérik össze a játéktudásukat. Az U8-as korcsoport jövő kedden Mezőfényen, a Tavasz Kupán, az U9-esek és az U10-esek jövő szombaton Szilágynagyfaluban, az Arany János Kupán, illetve Pusztadarócon, a Toldi Miklós Kupa keretében mérkőznek. Mindhárom tornára legalább egyenként legalább nyolc csapat részvételére számítanak a szervezők. A torna 9 órakor kezdődik és 17 óráig fog tartani a helyi sporttermekben.

„A rendezvények kiemelt fontosságúak, mert ezek lesznek az utolsó erőfelmérő tornák: az U9-es és U10-es korosztályban a lányok bebizonyíthatják, hogy a legjobb 16 játékos közt van a helyük korcsoportonként. Ők júniusban egy négy napos edzőtáborban vehetnek részt Budapesten, a Fradi Népligeti sportbázisán, az FTC vendégeként” — írta közleményében Kiss Zoltán Sándor.

Ugyanakkor huszonöt erdélyi települése ajándékot is kap a Magyar Kézilabda-szövetségtől (MKSZ): a programban résztvevő 25 erdélyi partnernek 25 szivacskézilabdát és két szivacskézilabda kaput ajándékoz. Ezeket Juhász István, a rendezvény díszvendége, az MKSZ Kézilabda az iskolában elnevezésű program vezetője, egyetemi tanár, válogatott edző adja át.

„Nagy utat tettünk meg négy év alatt, itt az alkalom, hogy erről ti is meggyőződjetek, csodákat fogtok látni” — olvasható a közleményben.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...