MMA bajnoki övért küzd Dacian Barbul
Utoljára módositva: 2014-02-18 16:27:30

A norwich-i amfiteátrumban szombaton küzd MMA–bajnoki címért a szatmárnémeti Dacian Barbul.

Dacian Barbul

Az egykori birkózó több mint egy éve készül arra, hogy próbára tegye magát ebben a „műfajban” is, a kevert harcművészetben (Mixed Martian Arts), korábban az angliai Colchesterben lépett szorítóban, ahol bírói részrehajlással vesztett meccset.

Ezen a hétvégén viszont beléphet a „nagyok” világába, hiszen a lengyel Tomek Kuczynski elleni harc lesz a szombati, Contenders Norwich 5 gála főmeccse. „Naponta edzek, és egyáltalán nem kíméltem magam. Nagyon kemény alapozásokon vagyok túl és úgy érzem, eljött a pillanat, hogy az MMA-ban bajnoki övért küzdjek” – mondta Dacian Barbul, aki az előző években a Szatmárnémeti SK–Erdődi Cetate színeiben felnőtt birkózó–bajnokságokon szerzett érmeket.

A szombati küzdelem után március 15-én ismét Angliába utazik majd a szatmári „harcmester”, ugyanis meghívást kapott a Fury MMA Gálára, amelyet a 20 ezer férőhelyes londoni O2 Arénában fognak rendezni. Ezt a sportcsarnokot egyébként a 2012-es nyári olimpiai játékokra építették, itt rendezték többek között a kosárlabda–tornák döntőit is.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Hangya és a Darázs
Ma, 16:55
A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 16.
Ne mondj igent arra, amit nem akarsz. Igen, tudom, hogy ez nem az a nagy életbölcsesség, amire egy horoszkóptól vársz. Ugyanakkor ma sokan akarják rád tukmálni az akaratukat, és az érzelmi zsarolás igen sokféle formájával találkozhatsz. Ragaszkodj a saját akaratodhoz, és szelíden mondj nemet minden manipulációra.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 16.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...