Módosul a buszjáratok menetrendje
Utoljára módositva: 2018-04-20 08:49:05

Április 20-án, pénteken és április 21-én, szombaton felújítási munkálatokat végeznek a „Macskaköves” úton, ezért ebben az időszakban csak egy sávon közlekedhetnek majd a régi főtér és a Láncos-templom közötti szakaszon, s ez módosítja az autóbuszjáratok menetrendjét is.

Az 1-es és 15-ös járat módosított útvonala a Golescu hídtól kezdődik, ahonnan a Petőfi Sándor utca (ideiglenes megálló)–Divatház–Traian sugárút–állomás útvonalon haladnak majd az autóbuszok, míg a visszaút az állomás–régi városközpont–Fehér ház–nagypiac–Golescu híd útvonalat követi. A 16-os járat menetrendje szintén a Golescu hídtól változik, ahonnan a Petőfi Sándor utca (ideglenes megálló)–Divatház–Traian sugárút–Vasile Lucaciu sugárút útvonalon halad, majd a visszaút a 14 Mai lakónegyed–régi központ–Fehér ház–nagypiac–Golescu híd nyomvonalat követi. A 13-as, 18-as és 29-es járatok módosítása szintén a Golescu hídtól érvényes, amely a Petőfi Sándor utca (ideiglenes megálló)–Cuza Vodă utca–Batizi út nyomvonalon halad, a visszaút pedig a régi városközpont–Fehér ház–nagypiac–Golescu híd útvonalat követi. Az említett járatok útvonala csak az említett szakaszokon változik, egyébként a megszokott megállókban állnak meg. A város vezetősége előre is köszöni a lakosság megértését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. január 19.)


  KONYHA
  Készítsünk olyan ételeket újévre, amelyekkel két legyet ütünk egy csapásra: nemcsak a szilveszteri menühöz, de az újévi asztalra is ...