Módosul a buszjáratok menetrendje
Utoljára módositva: 2018-04-20 08:49:05

Április 20-án, pénteken és április 21-én, szombaton felújítási munkálatokat végeznek a „Macskaköves” úton, ezért ebben az időszakban csak egy sávon közlekedhetnek majd a régi főtér és a Láncos-templom közötti szakaszon, s ez módosítja az autóbuszjáratok menetrendjét is.

Az 1-es és 15-ös járat módosított útvonala a Golescu hídtól kezdődik, ahonnan a Petőfi Sándor utca (ideiglenes megálló)–Divatház–Traian sugárút–állomás útvonalon haladnak majd az autóbuszok, míg a visszaút az állomás–régi városközpont–Fehér ház–nagypiac–Golescu híd útvonalat követi. A 16-os járat menetrendje szintén a Golescu hídtól változik, ahonnan a Petőfi Sándor utca (ideglenes megálló)–Divatház–Traian sugárút–Vasile Lucaciu sugárút útvonalon halad, majd a visszaút a 14 Mai lakónegyed–régi központ–Fehér ház–nagypiac–Golescu híd nyomvonalat követi. A 13-as, 18-as és 29-es járatok módosítása szintén a Golescu hídtól érvényes, amely a Petőfi Sándor utca (ideiglenes megálló)–Cuza Vodă utca–Batizi út nyomvonalon halad, a visszaút pedig a régi városközpont–Fehér ház–nagypiac–Golescu híd útvonalat követi. Az említett járatok útvonala csak az említett szakaszokon változik, egyébként a megszokott megállókban állnak meg. A város vezetősége előre is köszöni a lakosság megértését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Deadpool 2
Ma, 21:00
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...