Módosul a buszjáratok menetrendje
Utoljára módositva: 2018-04-20 08:49:05

Április 20-án, pénteken és április 21-én, szombaton felújítási munkálatokat végeznek a „Macskaköves” úton, ezért ebben az időszakban csak egy sávon közlekedhetnek majd a régi főtér és a Láncos-templom közötti szakaszon, s ez módosítja az autóbuszjáratok menetrendjét is.

Az 1-es és 15-ös járat módosított útvonala a Golescu hídtól kezdődik, ahonnan a Petőfi Sándor utca (ideiglenes megálló)–Divatház–Traian sugárút–állomás útvonalon haladnak majd az autóbuszok, míg a visszaút az állomás–régi városközpont–Fehér ház–nagypiac–Golescu híd útvonalat követi. A 16-os járat menetrendje szintén a Golescu hídtól változik, ahonnan a Petőfi Sándor utca (ideglenes megálló)–Divatház–Traian sugárút–Vasile Lucaciu sugárút útvonalon halad, majd a visszaút a 14 Mai lakónegyed–régi központ–Fehér ház–nagypiac–Golescu híd nyomvonalat követi. A 13-as, 18-as és 29-es járatok módosítása szintén a Golescu hídtól érvényes, amely a Petőfi Sándor utca (ideiglenes megálló)–Cuza Vodă utca–Batizi út nyomvonalon halad, a visszaút pedig a régi városközpont–Fehér ház–nagypiac–Golescu híd útvonalat követi. Az említett járatok útvonala csak az említett szakaszokon változik, egyébként a megszokott megállókban állnak meg. A város vezetősége előre is köszöni a lakosság megértését.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 17.
Jólesik Önnek, hogy barátai az Ön tanácsára vagy véleményére kíváncsiak, mert ebből érzi, mennyire elismerik gondolkodásmódját, értékeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...