Moldovai siker a sakkfesztivál blitz-versenyén
Utoljára módositva: 2019-08-07 13:46:21

A moldovai nemzetközi negymester, Dmitrij Szvetuskin nyerte meg a Szatmárnémeti Nemzetközi Sakkfesztivál E jelzésű tornáját, a blitz-versenyt.

A keddi megmérettetésen a második helyen zárt Balla Tamás Kristóf (Aradi ACS Sah Club Vados) nemzetközi mester, harmadik lett Paul Cristian Rusan (Besztercei ASC) FIDE-mester, míg Adrian Simion Sechereș (Temesvári CSU) FIDE-mester a negyedik helyen zárt. A szervezők 500, 300, 200, illetve 100 lej jutalmat osztanak majd ki négyüknek.

Mint ismeretes, múlt pénteken kezdődött Szatmárnémetiben a sakkfesztivál, amely hat tornát számlál. A blitz-verseny a második, amely véget ért, másik két tornát szerdán rendezik. A főtorna a Szabó Gyula Emléktorna 6. kiírása, amelyet az ötödik forduló után a szlovák Martin Nayhebaver nemzetközi mester vezet.

A B jelzésű verseny a Vasile Marian Emléktorna, amelyet 1700 ELŐ-pontnál kevesebb egységgel rendelkező sakkozóknak rendeznek. A keddi partik után a 14 éves Mihaela Ioana Trifoi (Máramarosszigeti VSK) vezeti a táblázatot.

Az Iparosotthonban zajló sakkfesztivál ez utóbbi két tornája csütörtökön fog zárulni a 9. forduló partijai után.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...