Most zálogházat akartak kirabolni
Utoljára módositva: 2019-07-14 13:10:15

Ismét az Octavian Goga sugárúton, de ezúttal egy zálogházat akartak kirabolni szombaton kora délelőtt — mindkét tettest elfogták.

Szombaton reggel, 8 óra 22 perckor riasztották a rendőrséget: rablási kísérlet volt folyamatban Szatmárnémetiben, az Octavian Goga sugárúton. Az egyik zálogház dolgozói és a biztonsági személyzet épp nyitáshoz készülődött, amikor két álarcos férfi rontott a helyiségbe, rárontottak az ajtóban álló biztonsági őrre és a terem azon részébe akartak jutni, ahol a készpénzt tartották — erre azonban már nem került sor, az egyik alkalmazott útjukat állta és a biztonsági őr is közbelépett, mire hátraarcot fújtak és futva menekültek a vashíd irányába. Nyomukban a biztonsági őrrel, aki ekkor már élőben, folyamatosan tájékoztatta a rendőrséget az eseményekről s ennek köszönhetően a kiérkező járőregységeknek sikerült menekülés közben elfogni az egyik, 28 éves gyanúsítottat, majd nem sokkal később 30 éves társát is — akiről kiderült, hogy ő követte el június 30-án a 17-es lakónegyedi játékteremrablást. Mint arról korábban már beszámoltunk, azon a vasárnap kora reggelen az elkövető a terembe lépve nagy mennyiségű könnygázt fújt szét, majd felmarkolva az éjszakai bevételt elmenekült.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...