Most zálogházat akartak kirabolni
Utoljára módositva: 2019-07-14 13:10:15

Ismét az Octavian Goga sugárúton, de ezúttal egy zálogházat akartak kirabolni szombaton kora délelőtt — mindkét tettest elfogták.

Szombaton reggel, 8 óra 22 perckor riasztották a rendőrséget: rablási kísérlet volt folyamatban Szatmárnémetiben, az Octavian Goga sugárúton. Az egyik zálogház dolgozói és a biztonsági személyzet épp nyitáshoz készülődött, amikor két álarcos férfi rontott a helyiségbe, rárontottak az ajtóban álló biztonsági őrre és a terem azon részébe akartak jutni, ahol a készpénzt tartották — erre azonban már nem került sor, az egyik alkalmazott útjukat állta és a biztonsági őr is közbelépett, mire hátraarcot fújtak és futva menekültek a vashíd irányába. Nyomukban a biztonsági őrrel, aki ekkor már élőben, folyamatosan tájékoztatta a rendőrséget az eseményekről s ennek köszönhetően a kiérkező járőregységeknek sikerült menekülés közben elfogni az egyik, 28 éves gyanúsítottat, majd nem sokkal később 30 éves társát is — akiről kiderült, hogy ő követte el június 30-án a 17-es lakónegyedi játékteremrablást. Mint arról korábban már beszámoltunk, azon a vasárnap kora reggelen az elkövető a terembe lépve nagy mennyiségű könnygázt fújt szét, majd felmarkolva az éjszakai bevételt elmenekült.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...