Motrun játszik az Olimpia
Utoljára módositva: 2014-05-09 19:55:17

A Minerul Motru otthonában játszik szombat délelőtt az Olimpia FC. Győzelemmel matematikailag is biztosította jövő évi Liga 2-es helyét.

Az Olimpia FC (sárga mez) az esélyes a motrui találkozón

A labdarúgó Liga 2 rájátszásának első felvonásából az utolsó fordulót rendezik szombaton, a Szatmárnémeti Olimpia FC pedig a biztos kieső Minerul Motru otthonában játszik.

A találkozó elvileg tét nélküli. A Gorj megyei együttes ugyanis már aligha menekülhet meg a kieséstől, ugyanis hat mérkőzéssel az idényzárás előtt tizennégy pont a hátránya az utolsó bennmaradó Nagyváradi FC Bihor mögött. Ezzel szemben az Olimpia FC egy újabb győzelemmel biztosíthatja helyét a Liga 2-ben a következő idényre is. Ez természetesen csak matematika, de a pályán látott erőviszonyok tekintetében a szatmáriak másodosztályos jövője egy percig sem forgott kockán.

Ezen tények ismeretében vélhetően Csik Tibor vezetőedző ismét kísérletezni fog és lehetőséget ad majd azon játékosoknak, akik az alapszakasz idején többnyire a kispadot koptatták. Ugyanakkor a három pontot is akarja a szatmári legénység. „Győzni megyünk Motrura, nem akarunk szégyenben maradni” – mondta egy korábbi sajtótájékoztatón Mircea Bolba másodedző.

A szombati találkozó után egyébként a szatmáriakra két hetes szünet vár, ugyanis a visszavágó első fordulójában ismét szabadnapos lesz az Olimpia FC. Május 24-én Mioveniben játszanak a „sárga–kékek”, 28-án pedig a nagyváradiak látogatnak Szatmárnémetibe.

Labdarúgó Liga 2, 2-es Csoport, rájátszás, alsóházi (play–out) széria, 5. forduló

Minerul Motru – Szatmárnémeti Olimpia FC

(vezeti: Flavius Alin Roşu – Temesvár; asszisztensek: Casian Băla – Arad, Nicolae Chiţoiu Andrei – Temesvár; cserebíró: Iuliana Elena Demetrescu – Râmnicu Vâlcea; megfigyelők: Andrei Ioniţă – Bukarest, Dumitru Paraschiv – Drobeta–Turnu Severin)

Aradi UTA – CS Mioveni.

A Nagyváradi FC Bihor szabadnapos.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 19.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...