Mozgalmas Aushopping-hétvége
Utoljára módositva: 2019-12-04 13:17:37

Péntek déltől vasárnap estig zajlanak majd az események a szatmárnémeti Aushoppingnál, nyit a mozi és mellette egy új étterem is, lesznek koncertek, gyermekprogramok és nyereményjátékok.

Nagy feneket kerít a Ceetrus a szatmárnémeti, Károlyi úti Aushopping promenade mall második fele átadásának, három napon át tartanak majd a nyitás alkalmából szervezett különféle események. Pénteken nyit a Cinema One laserplex mozija, szombaton jelentik be, hogy mely egyesületek nyertek a közösségi programban meghirdetett versenyükön, vasárnap gyermek- és családi programok lesznek. Lesz tombola is, és a most is futó facebookos játék sorsolását követő mozijegyátadás, a tombolán Casa Rusu és Decathlon vásárlási utalványokat lehet nyerni, írja egy friss közleményében a Ceetrus marketingese. Péntektől nyit az Aushoppingban a Spartan is, amely egy görög ételekre specializálódott, román tulajdonú étterem.

Pontos időpontjai az eseményeknek még nincsenek, egy következő bejelentésre tartogatják például azt is, hogy hány órakor lesz az első vetítés a moziban, és hogy milyen filmek közül lehet majd válogatni. Nincs pontos kezdési időpontja a közösségi gálának sem, az érintettek is valószínűleg csak a napokban fogják megtudni, hányra kell ott lenniük, egyedül az biztos, hogy a vasárnapi gyermekprogramok Ella Bellával kezdődnek tizenkettőkor.

Pénteken a mozipremier mellett lesznek zenés-táncos előadások is, de fellép majd egy bűvész is, a Passion for Salsa, az Open Wings és a Trupa Stil táncosai tartanak majd bemutatót, valamint DJ Andrei Traistă és Martocsán Gyöngyi lesznek a zenefelelősök. A kicsiket interaktív műhellyel várják pénteken, velük a Michelino Junior csapata, a SamStudia diákszervezet tagjai, a Gyermekpalota és a Művészeti Líceum oktatói és pedagógusai fognak foglalkozni. Színjátszás is lesz a december hatodikai eseménydömping idején, a Trupa9 fiatal tehetségei kapnak lehetőséget a megmutatkozásra.

Szombaton Stela Danciu, a Dinu Lipatti Filharmónia zenésze és a Ioan Slavici Főgimnázium Adagio kórusa járul majd hozzá az ünnepi hangulathoz, és aznap estére valamilyen szatmárnémetiekre szabott meglepetést is ígérnek a Ceetrus rendezvényszervezői.

A mozgalmas hétvégével az a célja a Ceetrusnak, hogy az Aushopping közösségi tereire, a találkozásra és a komplexum ismerkedésre lehetőséget adó közösségi helyeire csábítsa a szatmáriakat, és hogy egy ilyen nagyszerű esemény keretében jutalmazza is azokat, akik úgy döntenek, hogy az Aushoppingnál töltik szabadidejüket.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...